Kan man annat än bli förälskad?

Publicerat 2012-01-27 19:47:51
LOVE! Visst är han underbar!
.
Nu är det fredag och jag sitter här i soffan, över ett glas vin, och bara mår bra. Magen har varit stabil idag och allt känns bara bra. Jag sitter här och funderar på lite av varje och jag tycker att mina slutsatser är mycket kloka...hahaha....det är i vilket fall ingen som ifrågasätter mig. Det är länge sedan jag känner mig så här pass avslappnad och jag hoppas att det kommer att hålla i sig.
.
Jag fick ett inlägg på Facebook från en gammal barndomskamrat (Janne) som hittat en bild på oss som små telningar. Han lovade att publicera bilden och jag väntar med spänning på att få se den. Jag tror att vi båda, på den tiden, såg ut som två små blonda spretiga spindlar. Under min tid på Facebook har jag fått så många kontakter med vänner från uppväxten, skolan och från min tid inom Sundsvalls Teaterverkstad. Vi följer varandra och det är som om det var igår vi senast träffades. Jag uppskattar verkligen alla kontakter med mina vänner och jag skickar er alla en stor kram från mig!

Foto // 6 kommentarer
Helena Kulle

Haha..såna slutsatser kommer smygandes efter ett glas vin eller två :)

Önskar dej en mysig helg.

Kram

/Helena

2012-01-27 20:59:26 http://kullefoto.se
Åke

PÅ Nacka behöver man inte ta sig ett glas varken rött eller vitt för att få kärlek till de fyrfotade vännerna :) Fin vovve och matchande koppel. Vackra ögon och härliga tassar ;)

2012-01-28 23:01:08 http://www.nacka144.se
Linda

Nämen vilken liten goding. Och dom där stora härliga valptassarna, kärlek!

Vilken fin blogg du har med så mycket vackra foton. Ska fortsätta att kika runt lite.kram

linda

Marie

Ohhh vad skönt att få känna sådär, samt att man hittat dit också, glad för din skullRoligt med barndomsvän på FB. Samt sååååååå bedåranded

kramar

2012-01-30 00:18:11 http://myflowergirl.blogg.se/
inspireme ❀

aww vilken sötnos! :)

2012-02-02 18:22:45 http://inspireme.spotlife.se
Annelie Esséus

Näe, den där lille sötingen kan man absolut inte motstå!

Och kul det där med nygamla kontakter, Fejan är helt fantastisk på det sättet. Helst plötsligt hittar man varandra igen, och kan kommunicera när man har lust!

2012-02-03 09:58:22 http://esseus.seNamn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!