Härligt men kallt!

Publicerat 2012-03-31 18:58:55

...
Här i Dalarna har dagen varit vacker men lite väl kallt. Det är nordliga isande vindar som kryper långt in i märgen.....brrrr......men det är ju trots allt fortfarande mars.

Foto // 3 kommentarer

Fredag igen!

Publicerat 2012-03-30 21:00:21
Nu är det helg och jag verkligen njuter av att få vara ledig. Nu kommer jag att ha fokus på att ha fokusera på att återhämta mig och att försöka hitta min inre energin. På måndag kommer jag att åka till Malmö för att jobba några dagar och jag hoppas att kunna få träffa min son men också några av mina bloggkompisar. En från Helsinborg, Helena Kulle och Johanna Larsson, Malmö som är superduktiga fotografer. Kanske kan de ge mig massor av energi. Brudar, vi ses!
.
Nu sitter jag och tittar på Let´s dance och hoppas på att Magnus S ska ge mig lite fantasier och energi. Hoppsan...Lena, du är för gammal...hahaha...
.
Resten av helgen kommer jag att fokusera på att träna min lilla kropp och vila.
.
Kram till er alla

Blandat // 2 kommentarer

Tisdagskonst!

Publicerat 2012-03-27 19:26:07
Skymning
...
Pippi
...
Hej alla vänner! Jag har varit lite frånvarande men nu är jag tillbaka igen. Ikväll har varit och målat tillsammans med mina vänner. Det är veckans höjdpunkt och jag mår riktigt bra efter de här timmarna. Målningarna visar olika tekniker som jag inte tidigare tillämpat. Den nedre målningen blev till av en slump. Jag arbetade med en målarkniv och lät handen arbetar fritt. Min vän Catarina såg en tupp och det vara bara för mig att lägga till en liten klick röd färg som att skapa en näbb och det gjorde att bilden landade....oppps ....en tupp.

Konst // 4 kommentarer

Hämnden

Publicerat 2012-03-22 20:37:00
Nu blir det filmtajm
...
Hoppas den är så bra som kritikerna utlovat!

Film/musik // 2 kommentarer

Vad är detta!

Publicerat 2012-03-20 09:28:05

Oj oj oj denna byggnad var det första jag såg i morse. Vad är detta? Jo, kommunhuset i Kristianstad. Det enda som finns att bygga på är ytterväggarna.

Undrar vad den tänkta produktionskostnaden ligger?


Blandat // 0 kommentarer

Framme!

Publicerat 2012-03-19 19:59:24

Nu är jag äntligen framme! Har installerat mig på hotellet och det känns riktigt skönt! Bilden är tagen med min IPhone från mitt hotellrum. Det ska bli riktigt spännande att få se staden i dagsljus.

Resan har tagit många timmar och jag har haft tid till eftertanke. Tankarna har svävat emellan mitt kreativa inre och den byråkratiska vardagen. Hur hälsosamt kan det egentligen vara? När jag sätter mig i flygtaxin får jag sällskap av en medelålders man. Mycket trevlig och ordentlig. Min blick fastnade mot den skånska horisonten och tankarna for iväg!

Dialogen satte igång..... vad arbetar du med frågade jag artigt....punktskatt svarade mannen...... Ojojoj.....hur orkar man jobba med punktskatt????... .....hahaha...... Stackars människa..... Hahaha.....jag har de ganska bra i alla fall!


Blandat // 0 kommentarer

På resa

Publicerat 2012-03-19 15:29:21

Nu sitter jag på tåget mot Arlanda och allt är stilla och fridfullt därför att jag sitter alldeles ensam i min kupé. Ute är det svidande kallt men trots det har jag klätt mig i lite tunnare kläder. Min känsla är att det kommer att bli bättre. Vi får se!

Den här gången har jag inte tagit med mig min kamera eller dator vilket jag kommer att ångra. När man ska flyga är det bökigt att ha med sig elektroniska prylar och ska man vidare, som i mitt fall, så är det slitsamt att bära runt på allt.

I morgon kommer jag att besöka Kristianstad och på onsdag Göteborg.


Blandat // 0 kommentarer

En ny vecka

Publicerat 2012-03-19 09:31:23
Jag har haft en underbart skön helg med lugn och ro och lite kompetensutveckling. Den utvecklingen känns mest i min lilla väna kropp och jag har ont lite är och var.
.
Under eftermiddagen kommer jag att sätta mig på ett tåg med destination Arlanda och sedan vidare med flyg till Kristianstad. Jag ska försöka blogga de närmaste dagarna via mobilen.
.
Kram till er alla!

Blandat // 1 kommentarer

Härliga lördag

Publicerat 2012-03-17 14:03:37
...
Visst är lördagen en bra ledig dag. Jag brukar ofta ligga och dra mig och sedan äta en riktigt lång frukost. De där timmarna har jag en förmåga att bara tömma hjärnan på alla jobbfrågor och kreativiteten bara dunkar igång. Den här morgonen har jag planerat upp tre projekt som jag kommer att genomföra under våren.
.
Imorgon ska jag på en utbildning inom Friskis & Svettis och det ska bli riktigt kul att få träffa alla gamla kompisar.

Blandat // 0 kommentarer

I´m back!

Publicerat 2012-03-15 17:01:19
...
Fy fasiken vilken besvärlig förkylning som haft ett hårt grepp om min kropp de senaste veckorna. Jag har känt mig urlakad och "off" men nu är jag på gång igen. När jag känner lust för att städa då är jag på banan igen!
.
Som ni ser på bilden här ovan så har jag lyckats åstadkomma en tavla den här veckan och jag känner, för första gången på länge, mig nöjd. Den är lite otäck och den hör nog inte hemma i ett sovrum;))
.

Konst // 3 kommentarer

Fredag igen!

Publicerat 2012-03-09 16:32:57
Som ni kanske har märkt har jag inte varit på hugget och det slår igenom på bloggen. Jag är inne på min andra vecka med en besvärlig förkylning som bara tär och tär på mig. Jag har inte haft någon lust att blogga, eller rättare sagt, inte haft någonting att blogga om, och det är inte bra. Vidare har jag funderat över att stänga min blogg för jag känner att jag inte har något att förmedla längre. Vi får se hur jag kommer att göra!
.
Nu är det som sagt fredag och jag kommer att försöka att bara ta det lugnt och vila upp mig. Det senaste dygnet har det snöat och den har tagit på den gamla snön och den hala skorpan har försvunnit. Det är bra! Nu kan jag ta mig till bilen utan att bryta varenda ben i min kropp.
.
Vänner, jag vill önska er alla en riktigt skön helg!

Blandat // 6 kommentarer

Nära och kära!

Publicerat 2012-03-05 21:36:33

I kväll är jag på besök hos sonen i deras fantastiska lägenhet i centrala Malmö. En lägenhet i gammal stil med högt i tak och stora ytor. Riktigt trevlig miljö.

Vi har ätit gott och haft en trevlig stund tillsammans.

Att besöka ett café i en ny miljö är något som jag försöker prioritera när jag besöker Malmö.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1466575/images/2012/pic_192611493.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1466575/images/2012/pic_192611605.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1466575/images/2012/pic_192611608.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1466575/images/2012/pic_192611708.jpg" class="image">


Blandat // 3 kommentarer

Mosters pojkar!

Publicerat 2012-03-04 17:17:30
...
Den här helgen har jag haft besök av, min systers pojkar, David och Richard. Vi har haft det så trevligt med många timmar vid matbordet och med spännande samtal. Visst är de snygga!!!
...


Rätten på bilden här ovan är en lasagne innehållande chevré, tomater, svamp och massor av annat gott!
En av mina favoriter! MUMS
...
Nu är det dax att packa väskan igen för några dagar i Malmö. Jobb som vanligt men den här gången kommer jag att övernatta hos Björn och Rocky. De ska verkligen ge dem chansen att få  pyssla om mig riktigt ordentligt...hahaha....jag längtar efter att få träffa dem igen.

Blandat // 1 kommentarer

Äntligen fredag!

Publicerat 2012-03-02 18:19:03
Nu är det fredag och jag har under eftermiddag förberett helgen. Imorgon kommer min systers grabbar på besök och det ska blir supermysigt. Eftersom jag ägnar ganska många timmar åt att titta på matlagningsprogram på TV så kommer jag att testa några recept från veckans "Halv åtta hos mig". Jag avslöjar inte vilka det kommer att bli men en av produkterna är "blåmusslor". Remember folks......jag har absolut inget intresse för matlagning men jag vet att jag kan. Det jag gör blir bra men mat är för mig ett sätt att överleva. Däremot är jag en super, super duktig och tacksam gäst. Jag älskar att bli bjuden på mat. Så är det!
...

...
Något som ligger mig varmt om hjärtat är begreppet "HUMAN". Jag har sett så mycket elände i mina dagar och kanske borde ha blivit avtrubbad men för mig är mänskliga rättigheter en hjärtefråga och jag tror på rättvisa och godhet. Det är inte lätt alla dagar men jag kämpar och kämpar. Varje dag försöker jag att göra sex goda ting och det kan handla om att jag säger något trevligt till kassörska på ICA eller vad som helst. Att få in en sådan vana har bidragit till att jag,mer och mer, tänker positivt i det mesta jag gör.
.
Bokstäverna ovan hittade jag på Panduro. Jag stod där och kände på alla bokstäver och funderad över vad som kändes viktigt för mig. Kärlek. love är uteslutet men det var HUMAN som dominerade min tanke. De har legat i påsen i nära tre veckor men igår hamnade de på tvättmaskinen. Ni ska veta att det känns riktgt bra att komma in i badrummet och se dem. NICE!
.
Tittar man närmare på bilden så kan det verka lite rörigt. Jag har ett kakfat med massor av "bra att ha saker" på "NICE", en liten bit av en målning "NICE", en hemmamålad ljusstake "NICE".......rörigt men jag mår bra av alla detaljer.
.
Trevlig helg alla vänner!

Blandat // 3 kommentarer

Så rent och så avskalat....

Publicerat 2012-03-02 17:57:41
....men så bra! Den här videon delade min son Björn med sig till mig på Facebook. UNDERBAR LÅT!
Film/musik // 1 kommentarer

Underbart!

Publicerat 2012-03-01 18:56:23

Blandat // 1 kommentarer