Ute med färg och kontrast

Publicerat 2012-05-29 14:05:35
...
Färg!!!...kontraster!!!.....är ute just nu...hahahaha....och för min del blir det bara färger och kontraster! Det finns många Photoshopare som anser att det är mer vilsamt och mer milda och avskalade bilder, som ger frid i själen........vi får se om jag följer den trenden.
.
De här blommorna var placerade runt våra tallrikar sista dagen på hotellet.

Blandat // 4 kommentarer

Himmel blå!

Publicerat 2012-05-28 20:24:44
...
Den här kvällen var så fantastisk blå. Det känns så overkligt men det var blått, blått och åter igen blått. Det var en riktigt rejält oväder på väg och himlen var som ett skådespel.
.
Jag är tillbaka i vardagen och det känns riktigt bra. Trots att jag bara har varit borta en vecka så känns det som en evighet. Det tog någon timme innan jag fick kontroll över vad som skulle göras men nu är jag på banan igen. Imorgon eftermiddag bär det av till Skåne igen för ett jobb och det ska bli trevligt. Dagarna kommer att bli intensiva men jag kommer åtminstone att kunna blicka ut över Öresundsförbindelsen och Malmö stad från våning 7. Att få låta blicken få vila mot en horisont är befriande. Jag riktigt längtar.
.

Foto // 2 kommentarer

Hemma igen!

Publicerat 2012-05-27 19:27:44
...
Nu är jag hemma igen efter en härlig vecka i utomlands. Vädret har inte varit det bästa men jag känner mig mycket nöjd ändå. Brännan sitter där den ska och minnena finns med mig och det är det som det faktiskt handlar om, eller hur.
.
Den här bilden påminner mig om en fantastisk underbar kväll på en restaurang vid havet. Vi åt en fantastiskt härlig middag och allt var så mysigt och avslappnat.

Foto // 2 kommentarer

Ingenting kan stoppa mig, du kommer hitta mig som död......

Publicerat 2012-05-17 16:25:23
En titel från en av många Oruplåtar och den passar bra in på mig just nu. Nu har jag gjort en markering och jag hoppas att allt återgår till ett normalläge.
.
...
Nu är väskan packad för en vecka utomlands tillsammans med en kär vän. På bloggen esseus.se fanns en pricksäker beskrivning över den procedur som föregår en semester i solen. Det handlar om en översyn av kroppen från topp till tå. Kameran kommer att få följa med och jag hoppas på många underbara bilder från en underbar miljö. Vi får se!

Blandat // 4 kommentarer

En till....

Publicerat 2012-05-01 22:25:22

....fågel...Blandat // 3 kommentarer