Den här veckan!

Publicerat 2012-11-25 14:42:46
Den här veckan har jag haft fullt upp, därav min frånvaro. Veckan började med att jag var på en plåtning. Två bilder blev det och det var jag som var modellen. Normal brukar det bli fyra bilder men inte den här gången. Jag har inte sett resultatet ännu men det kommer säkert att bli bra. Mammografi......det var inte lätt att hitta rätt inom SUS (Skåne universitetssjukhus) området. Det stod hus överallt och alla vägar gick i cirklar. Känner du ingen min beskrivning esseus.se.
 
Jag har också haft besök av min son Pelles svärmor Helen, som går en fortbildning på högskolan i Malmö. Hon kom förbi och vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Tyvärr blev det inga bilder pga att tiden gick väldigt fort och kameran glömdes bort.
 
Under lördagen träffade jag mina fotokompiser från Trelleborgs fotoklubb. Bilden ovan tog jag i smyg när vi satte oss i bilden för att åka till ett av Skånes många slott. Vi hade det riktigt trevligt men många timmar för plåtning.
 
Idag hade jag planerat att ta en lång promenad men tyvärr öser regnet ner men vi får se om det blir uppehåll. Jag känner att jag behöver lite frisk luft Jag ska också gå och titta på en dansuppvisning på Skåne Dansteater. Det är nyttigt att få se andra konstformer som man inte är så bekant med. Teatern ligger rakt över gatan från där jag bor.
 
Imorgon bär det av till Stockholm och sedan Göteborg.

Blandat // 1 kommentarer
Marie

Låter som du haft det bra och hoppas att mammografin gick bra
kramar

2012-11-25 15:17:19 http://myflowergirl.blogg.seNamn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!