Mycket har hänt....

Publicerat 2013-08-31 00:39:06
....och jag kommer nu under helgen att arbeta med mina bilder och visa er vad som hänt under den senaste veckan. Vi ses igen imorgon!
 
Kram

Blandat // 1 kommentarer

Alla börjar ansluta sig....

Publicerat 2013-08-20 22:49:04
På lördag kommer Björn (son) och Rocky att bli man och hustru och familjen börjar ansluta sig här nere i Malmö. Pelle och Marit kom idag och min X man kommer på torsdag. Tänker att ett av mina barn ska gifta sig....myssssss. Min nya klänning hänger i garderoben, frissan är beställd och allt känns bara bra.
 
Ikväll har jag ätit middag med Pelle och Marit och vi avslutade kvällen med en lång promenad efter Västra hamnen och en god efterrätt på restaurang Vespa.
 

 
 

Blandat // 4 kommentarer

Detta har jag aldrig sett förut!

Publicerat 2013-08-19 18:25:14


Häftigt eller hur....


Blandat // 1 kommentarer

Malmö Ultra Bowl 5 - skatetävling

Publicerat 2013-08-18 17:57:42
Den här helgen har det varit en internationell skatetävling i Malmö - Västra hamnen. Det var riktigt spännande att sitta på läktaren och titta på allt som hände runt omkring mig. Det var barn och vuxna från alla samhällsklasser som var med och tävlade och som bara var där för att titta. Min ambition var att plåta häftiga hoppbilder men det var inte så enkelt. För det första satt jag alldeles för långt ifrån för att hitta de rätta vinklarna och få bort allt som skulle störa i bilden. Jag gjorde ändå mitt bästa.
 
Igår när jag kom hem blev jag risig och ville bara gå och lägga mig. Min plan var att ta mig in till city för att lyssna till bra musik men jag orkade helt enkelt inte. Jag är fortfarande inte kry och det känns trist men jag hoppas att jag piggar på mig till imorgon. Jag kan trösta mig med att festivalen fortsätter fram till fredag. Nej, nu ska jag krypa upp i soffan och vila lite.......
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 3 kommentarer

Malmöfestivalen

Publicerat 2013-08-17 11:12:34
Den här veckan är det festival i Malmö och hela stan har en puls och glädje. Det finna massor av musik och häftig mt från hela världen. 
 
Premiären var i går och inleddes av en kräftskiva på StorTorget i stan. Det påstås att det ska var världens största. Gruppen "Grus i dojjan" stod för underhållningen. Jag deltog inte i kräftskivan utan passade på att äta en underbar god risotto med svamp...ahhhh....
 
Jag hade sällskap av två vänner från Västra Hamnen och vi hade supertrevligt. Min kväll slutade med att jag lyssnade till höjdargruppen Boo Kaspers Orkester. De är så underbart bra.
 
 
Karin                                                                Kiki och Stavros
Berne och Kiki
 
 
Underbara ungdomar Stavros och Kiki
 
 
 
Stavningen var det väl lite si och så med!

Blandat // 3 kommentarer

En dag i Copenhagen

Publicerat 2013-08-10 18:19:00
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Blandat // 1 kommentarer

Vanna Beach - Västra Hamnen 2013

Publicerat 2013-08-10 15:32:27
Stavros - Mr Henriksson - Fru Henriksson - K Sour - G Sour
 
Alla bilder i den här serien har jag fått i uppdrag att ta för att skapa ett minne från badsäsongen 2013. Sommaren har varit fantastisk i Skåne och mina grekiska vänner har ansvarat för serveringen på Vanna Beach och det har jag verkligen uppskattat. Bra service och god vänskap. Herr och Fru Henriksson, som är bosatta i området har även blivit goda vänner till mig!
 
 
 
Kiki är den som arbetade hårdast i personalgruppen. Hon kom till serveringen vid 10.00 och slutade någon gång efter midnatt. Ändå var hon alltid glad och pigg när hon kom till jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 0 kommentarer

Livet är bra underbart!

Publicerat 2013-08-08 22:55:17
Åh vilken kväll jag har haft! Jag har tillsammans med Anneli Esseus och hennes man Sir Kenneth varit på resturangen "Årstiderna by the sea" och ätit en fantastisk middag. Jag åt en fantastisk tallrik med torskrygg, musslor och räkor. Det var så gott gotti gott gott.
 
Imorgon ska jag på middag hos min konstlärare och sedan ut och lyssna på mysig musik. Kan det bli bättre! Nej jag tror inte det!
 
 
 
 
Anneli in action
 
 
En fantastisk tallrik med bl.a. torskrygg!

Blandat // 2 kommentarer

Underbar helg!

Publicerat 2013-08-02 15:55:43
Nu har det gått en vecka på jobbet och det har gått riktigt bra men nu är det helg och allt kommer bara att bli bättre. Jag ska om en stund hämta min bästa vän Päivi som kommer med flyget från Arlanda. Vädret i helgen kommer att bli superbra så det bara att njuta.
 
Vi kommer förmodligen att ligga på Vanna Beach i Västra hamnen och bara sola och prata av oss. Jag har fått en inbjudan till en konstuställning imorgon så vi får väl se hur vi prioriterar. Vidare kommer Mr Ingrosso (från Swedish hous maffia) att spela i Malmö och det också vara ett alternativ. Allt hänger på hur varmt det blir!
 
 

Blandat // 1 kommentarer