Oh vad det är skönt.....

Publicerat 2013-12-17 17:09:46
.....när Malmö är grönt, sakta jag går hem genom stan"

Allt var så lugnt, fridfullt och vackert. Inget dåligt väder och jag känner att jag bara älskar den här byn.


Vädret har varit instabilt på sistone med stormen "Sven" och regn men nu är det stabilt.

Bilden ovan är tagen i Västra Hamnen vid Dockan.

Blandat // 4 kommentarer

Lite tidsfördriv

Publicerat 2013-12-08 21:09:11
Blandat // 2 kommentarer

Aktiv helg

Publicerat 2013-12-08 20:40:00
Nu är det söndagkväll och helgen har varit aktiv. Jag har i timmar suttit framför TV och tittat på skidor och skidskytte. Skacka om att känna sig pösig men spännande har det varit.
 
Under hösten har jag utvecklat min lägenhet och idag när jag tänkte köpa årets gran fick jag insikten om att det helt enkelt får plats. Jag bor i 62 kvadrat och allt har sin plats. Som ni kanske vet går det att vända allt till något positivt och jag har övertygat mig själv om att jag inte behöver någon för den bara barrar. Vi får se vad som händer!
 
 
Den här bilden vill jag ska påminna mig om när vi i februari varit i USA och besökte Red Wood som var fantastiskt. Några av träden hade en omkrets av 16 meter och det är stort. Mycket häftigt miljö.

Blandat // 2 kommentarer

Efterlyst

Publicerat 2013-12-03 18:18:04
 
Jag har fått några samtal från vänner som följer mig på bloggen och de funderar över om det hänt mig något. De tycker att jag varit lite för frånvarande. Inte alls! Jag är vid full vigör men kanske några kg tyngre...hahaha....det visar på att jag lever ett gott liv och så ska det vara.
 
Som bilden visar är det fortfarande höstkänsla här nere i Malmö. Höstenperioden har gått så fort och jag blev riktigt överraskad av att vi redan är inne i julmånaden. Det låter märkligt men så är min känsla. Jag som norrländska är van vid att snön kommer i slutet av oktober och sedan rullar det på. Det brukar vara mörkt och allt känns trist. Jag märker stor skillnad av att det är ljusare här nere och det ger mig energi.
 
Kommande helg ska jag ta mig en tur till Uppsala för att besöka Pelle och Marit. Pelle har fyllt 30 år under november så det blir ett lite försenat födelsedagkalas och det ska riktigt trevligt att få träffa dem. Under nästa vecka är det dax för min andre son att fylla år. Hej och hå.....sedan är det julklapparna som ska inhandlas.
 
 
 
 

Blandat // 6 kommentarer