En skönhet!

Publicerat 2013-01-17 19:40:00

Blandat // 1 kommentarer

Kanske en lös tand!

Publicerat 2013-01-16 16:00:00

Blandat // 1 kommentarer

Soft

Publicerat 2013-01-16 08:00:00

Foto // 2 kommentarer

Vinter

Publicerat 2013-01-15 21:44:00
 

Blandat // 1 kommentarer

Vatten

Publicerat 2013-01-15 15:32:55
 
 
 

Blandat // 2 kommentarer

Porträtt i svartvitt!

Publicerat 2013-01-14 21:39:16
 

Blandat // 3 kommentarer

Tack för era synpunkter!

Publicerat 2013-01-13 20:02:33
Jag har varit sliten under ett långt tid och nu har jag tagit tag i detta. Målet är att jag ska vila upp mig och försöka komma igen så fort det bara går. När hjärnan är uttömd då är det inte lätt att vara kreativ.
 
Tack för era synpunkter och råd för hur jag ska hantera min blogg. Jag fortsätter att skriva om både stort och smått.
 
Jag kan börja med att skriva om min vanliga otur. När man flyttar in i en ny bostad tar det en tid innan man får saker på rätt ställen. Min klädkammare har varit kaos och jag planerade att ta tag i den under min julledighet. Som sagt, jag tittade in i klädkammaren. Vad möts jag av......en två meter lång klädstång hade lossnad från väggen och allt jag hade på hyllan och stången låg i en enda röra. Jag bara stängde dörren och gick därifrån. Jag tittade in igen efter några dagar och inget hade hänt (!!???). Stängde dörren igen. Oj oj...mina tankar gick kring om att jag kanske överbelastat och började fundera på lösningar. Efter två veckor ringde jag vaktmästaren och bad om ursäkt och beskev situationen. Ingen fara, svarade han.....det är många som råkat ut för samma sak och firman som gjort den dåliga monteringen fick komma tillbaka och åtgärda.
 
OK, det vara bara att tömma utrymmet och hela lägenheten var i ett enda stort kaos. Jag passade på att investera i en oval tyggarderob från IKEA. YES, jag monterar den inne i klädkammaren, bestämde jag...ni skulle ha sett mig....den anföll mig...och nu är det nästa utmaning att försöka få ihop den. Den får ligga till sig!
 
 
Ni ville veta lite kring fotoklubbens aktiviteter. Den här bilden tog jag på Micke under en fototräff där temat var "ljus". Vi arbetade med hur man som fotograf kan arbeta med naturligt ljus som ger effekt i bilden.

Blandat // 2 kommentarer

Vad tycker....

Publicerat 2013-01-04 18:40:16
...ni att jag ska ha för inriktning på min blogg. Jag har grunnat ett tag över vilken profil jag ska ha och vad mina läsare är intresserad av att följa. Att tjata om vad jag gör varje dag har jag tröttnat på och skoja till det vet jag inte om ni läsare uppskattar.
 
Jag skulle vilja ha er hjälp. Vill ni att jag ska:
 
  • Fokusera på bilder?
  • Säga mer vad jag tycker om både det ena eller det andra?
  • Förmedla kunskap inom olika områden?
  • ???
Jag skulle vara tacksam om ni ville lämna kommentarer kring det här.
 
Hur som helst ska jag iväg och träffa mina vänner i fotoklubben imorgon. Vi har ett tema som bygger på porträtt utomhus och vi kommer att köra ett teoripass och sedan "aktion".
 
 

Blandat // 10 kommentarer

Friska vindar!

Publicerat 2013-01-03 19:25:11
Imorgon är det dax att återvända till jobbet. Kortvecka ;))))).......Det blir lagomt efter de här veckornas ledighet. 
 
 
 
Just nu viner det runt knutarna och enligt tv-vädret ska det blåsa kuling. Det gäller att hålla i hatten imorgon. Det är OK men visst ska det bli skönt är våren infinner sig. 
 
Om en stund ska jag trycka ner mig i soffan och titta på en riktig "HJÄLTE" Indiana Jones!

Blandat // 1 kommentarer

Åh.....

Publicerat 2013-01-02 15:42:07
.....äntligen ett nytt år! Så känner jag varje år vid den här tiden. Alla bestyr är över och det är så härligt att komma in i vardagen igen. Jag har varit långledig och återhämtat mig rejält och allt känns bara bra. 
 
Jag börjar få rutiner i mitt nya liv och en del i detta är att jag hittat mitt favorit café som jag försöker besöka varje dag om tid finns. Jag har blivit bekant med ägarna och det finns stamkunder som jag börjar få en lagom kontakt med. Jag bara älskar att få möta nya människor från olika miljöer som berikar. NICE!
 
Vidare kommer min agenda för året att bli spännande och rolig. Som jag tidigare nämnt ska jag åka till San José och hälsa på Pelle och Marit, till påsk kommer mina vänner från Arvika på besök, i juni åker jag på tjejresa till solen men två av mina bästa vänner som tillika är fd cirkusartister. Snacka om att jag kommer att ta fina bilder på dem. Till midsommar är jag bjuden till Åland. YES..... Där emellan har jag planer på att besöka Paris och Prag.
 
Min julklapp från Björn och Rocky är ett besök på Lousiana där de bl.a. ställer ut Andy Warhols samlade verk. Senare under året har även Yoko Ono utställning där och den kommer jag även att besöka. Det ska bli så spännande. 
 
Det som pirrar lite extra är att jag ska träffa en av mina bloggvänner som bor i Helsingborg. Det är alltid spännande att träffa vänner som man bara haft en dialog med via nätet. Som jag tidigare nämnt är det spännande med nya möten.
 

Blandat // 2 kommentarer