Botaniska trädgården i Lund!

Publicerat 2013-05-25 20:47:00
Idag har jag varit tillsammans med Facebook gruppen "Fotografi i Skåne" till Lunds botaniska trädgård och fotograferat. Jag har så svårt att plåta smådjur och blommor därför att jag inte har det rätta intresset. I sådana här sammanhang brukar jag hamna på en parkbänk och min blick fastnar på alla fantastiska människor som rör sig runt mig. Här kommer några av dagens bilder.....inte i färg men håll till godo.
 
 
 
 
 
Tänk om man kunde blockera folk från att gå in på bloggen. Jag har åter igen fått ohyra (sjuk människa) och det känns inte riktigt bra. Kanske får jag helt enkelt skriva en artikelserie som beskriver metala psykiska tillstånd och dess konsekvenser. Det kanske hjälper till.
 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 2 kommentarer

Måndagskonst

Publicerat 2013-05-20 19:05:00

 

Det här inlägget har jag gjort via min mobiltelefon. När jag tittar på inlägget är färgerna i bilderna alldeles för överdrivna. Kameran i mobilen har förstärkt färgerna ca 4 ggr. 

Hoppas ni har överseende.

 

https://cdn2.cdnme.se/1466575/7-3/pic_519a56599606ee5e851e6005.jpg" class="image">


// 3 kommentarer

Lapa sol

Publicerat 2013-05-18 10:58:18

Tänk att kunna ligga och sola trots att det blåste friska vindar bara för några dagar sedan. Annso har t.o.m. badat i havet.

Det som slagit mig var att blekfeta inte infunnit sig i år utan kroppen är gyllenbrun och slank... Haha.... Det är bara att ligga still och hålla andan.

Här en fin sommarbild!


Blandat // 1 kommentarer

Njuter!

Publicerat 2013-05-18 09:26:10
 
Det är inte varje dag man möter någons som är så bekväm framför kameran!

Blandat // 1 kommentarer

En färgstark tjej!

Publicerat 2013-05-18 09:13:23
Som jag nämnde i förra inlägget har jag fått besök av söta Annso! Hon kom med flyget under eftermiddagen och vi åt en närlig middag på balkongen i värmen. Lite bohemisk stil, vi satt på golvet bland alla blommor.
 
 
Därefter tog vi en lång, härlig promenad runt Västra Hamnen och hon var lyrisk. Hon upplevde det som att vara utomlands. De myllrade av människor som satt och drack vin och åt något lättare i det härliga vädret.

Blandat // 0 kommentarer

Fredag

Publicerat 2013-05-17 21:48:47

Nu har Ann-Sofie kommit och vi har haft en trevlig eftermiddag. Här ser ni henne njuta av skymningen.


Blandat // 1 kommentarer

Besök från Dalarna

Publicerat 2013-05-16 20:10:28

Den här helgen kommer söta Ann-Sofie till Malmö och hälsar på. Hon ville så gärna besöka Skåne och varför inte.

Hon kommer att få uppleva ESC vimlet, Köpenhamn, Falsterbo, you name it!


Blandat // 0 kommentarer

Sommar

Publicerat 2013-05-15 18:37:52

Vädret är så underbar och jag känner en enorm tillfredsställelse. Jag är precis hemkommen efter att haft en date med en tjejkompis. En festlig kopp kaffe och massor av snack!

Imorgon bär det av till Göteborg t.o.r för ett jobb!


Blandat // 2 kommentarer

En stad med puls!

Publicerat 2013-05-14 19:25:53
Det är festival i stan och det är superhäftigt. Det kryllar av glada människor, stan är pyntad och värmen är på gång. Det är bara att hoppa på cykel mot city och ta ett glas vin på någon av alla uteserveringar. Kan det bli bättre.
 
Till helgen får jag besök av en vän från Dalarna och det ser jag fram emot!

Blandat // 1 kommentarer

Ett steg till!

Publicerat 2013-05-13 21:00:47

Nu ska jag bara täcka nedre delen av kroppen med ett tygstycke och sedan fixa armar och händer.


Blandat // 3 kommentarer

Profilbild

Publicerat 2013-05-12 11:28:53
Jag bad en av mina fotokompisar att ta en ny profilbild av mig för Facebook. Jag fick en stark reaktion av mina vänner förmodligen därför att jag inte på länge varit med på bild. Att bli plåtat är inte min starka sida. Här kommer en bild som visar mitt gamla, slitna ansikte och personlighet.
 

Blandat // 4 kommentarer

Fotosession - tema hundar

Publicerat 2013-05-11 20:15:05
Idag har jag träffat gruppen "fotografi i Skåne". Det är en grupp amatörfotografer från hela Skåne som träffas för att plåta. Ledare Rei, går igenom kameran och inställningar innan och det ger en bra förutsättning för hela gruppen. Jag är ingen mästare på att plåta djur men jag gjorde ett försök.
 
 Det är inte lätt att vara modell när man blir bajsnödig samtidigt!
 
Brrr...kallt i vattnet men det tycker inte våra fyrbenta vänner!
 
 

Blandat // 2 kommentarer

Givmildhet

Publicerat 2013-05-10 18:28:02
Idag är en klämdag och jag har fått en extra ledig dag den här veckan. Vädret har varit lite si och så varför jag passade på att göra några ärenden. Bl.a. skulle jag fixa lite färger till mitt målande. Inne i butiken trängdes jag med en tjej som skulle ha samma färger som jag men jag reflekterade inte så mycket över det. När jag kom till kassan frågade jag personalen om de hade någon som kunde lära mig att monter duk på ram. Den tjänsten hade de inte men det tjej som jag tidigare trängts med sa: DET KAN JAG LÄRA DIG. WOW vad vänligt. Hon sa vidare att hon hade en atelje och ställe villigt upp på att lära mig. En sådan här spontan vänlighet har jag aldrig mött tidigare. Själv blev jag lite överraskad och kom helt av mig för att direkt boka en tid med henne men jag tog hennes telefonnummer. Jag kommer naturligtvis att ta kontakt med henne. Jag vill ju lära mig och att få titta på hennes konst.
 
 
Bilradio (dålig bild. Orkade inte göra någon redigering)
 
Ser ni vad det här är? Naturligtvis gör ni det, en bilradio ;-). Jag fick ett tips från FB kompis och blev helt såld. Jag placerade min mobil för att ni ska få en känsla av storleken på bilen. Den är härftig för CD spelaren sitter i främre kofångaren, radio under motorhuven och i den bakre delen kan man koppla in hörlurare. Hjulen är högtalare. 
 
 

Blandat // 1 kommentarer

Det bästa med....

Publicerat 2013-05-09 13:50:42
...våren är att jag slipper att ha strumpor på mig. Naturligtvis finns fler fördelar med våren än bara att ta av  strumportna men de åker av först. Om jag så kunde skulle jag vara utan strumpor året om. 
 
Jag har inte varit så aktiv på bloggen därför att jag haft fokus på att måla och då går all min energi åt till det. Färgerna flödar och penseln flyger över duken. Som jag nämnt tidigare så har jag fått en lärare som inspirerar och hjälper mig vidare i min utveckling och det är underbart kul. Vidare har jag äntligen fått iväg tre tavlor som jag lovat olika delar av släkten. Skönt.
 
Idag har jag varit ute på min dagliga promenad och stannat till på mitt favoritfik här i Västra Hamnen. Det är ett bra ställe där vinden är stilla och många besökare passerar och det gillar jag. Det är alltid kul att få sitta och titta på alla olika människor och särskilt deras hundar. Är man osäker på vilken ras man ska köpa så är det bara att sitta där en dag och titta på allt som passerar. Här nere i Malmö är det inne med att ha mopsar och franska bulldogar. De är faktiskt riktigt härftiga för de är keliga och så har de så läcker stil när det går. Rumpan svänger som bara den.
 
Det finns faktiskt en sak till som tagit massor av min tid: Hockey VM, nördig som jag är!
 
Nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa en bok som handlar om "Vita bussarna" som Röda Korset använde sig av för att få ut drabbade från Tyckland och kontrencationslägren under andra världskriget. 
 
Hoppas ni alla har det skönt i vårsolen!
 
 

Blandat // 1 kommentarer