Brunch hos Esseus

Publicerat 2013-09-29 17:28:11
Idag fick jag förmånen att äta en härlig brunch hemma hos Anneli och Kenneth Esseus tillsammans med Sassa, Johnny och Ingrid. Riktigt mysigt!
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 2 kommentarer

Lunch på lilla torg

Publicerat 2013-09-29 17:22:18
I lördag träffade jag min son och hans Rocky, Marit (son nr 2 flickvän), Sven (Marits bror), Helen (Marits mamma) och Felicia. Vi satt och åt en god lunch i det soliga vädret. Trevligt och gott var det!
 
  
 
  
 
                 
 
 
 

Blandat // 1 kommentarer

Fototriss 231

Publicerat 2013-09-22 08:55:00
Nu har jag återvänt till FOTOTRISS och veckans tema är Härlig höst. Gå gärna in via länken och titta på andras bidrag. 
 
Här i Malmö har inte höstfärgerna riktigt kommit ännu men blommorna börjar ge upp men är ändå väldigt vackra. Bilderna nedan är plåtade i Slottsträdgården i Malmö.
 

banner_text_black_250px.jpg

 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 21 kommentarer

Kvällsfotografering

Publicerat 2013-09-21 15:50:00
Här kommer några bilder från fotorundan i Slottsparken i Malmö tillsammans med Anneli. Kvällen var fantastisk!
 
 
 
 
 
 
Bilden tagen av Anneli Esseus!

 
 
 
 
 

Blandat // 1 kommentarer

Nu får det räcka!

Publicerat 2013-09-15 17:53:41
Nu har jag sedan den 16 augusti varit hängig i någon form. Allt började med att magen krånglade och är ganska säker på att det var något jag ätit som satte igång allt. Kände mig kass under en vecka och var jag bra i några dagar. Jag åt stark mat.....magen åt h....e i tre dagar. Åt sötsaker.......magen åt h....e i dagar osv. Jag har nog varit överkänslig och jag tror att det är någon form av magkatarr men samtidigt har jag inget som jag behövt oroa mig för. Något måste jag göra...kanske diet under några dagar.
 
I förra veckan åkte jag på en rejäl förkylning. Krigade på under veckan och igår började jag känna mig hyfsad. Naturligtvis kylde jag ned mig och har backat tillbaka till utgångsläget. Det sliter så på kropp och själ att vara hängig under en längre tid. Så fort jag blivit bra måste jag göra något för att stärka mitt immunförsvar. Nog om detta!
 
Under veckan fick jag en förhandstips om att jag förmodligen skulle representera arbetsgivaren vid ett internationellt möte i Bologna, Italien i november. YES JAG VILL..... vi får se vad som händer. Det är roligt att få göra några utlandsresor i jobbet igen. Det var några år sedan sist.... Jag har även fått föraning om att jag ska få nya utmanande arbetsuppgifter....YES YES YES
 
Här en bild på min svärdotter Marit. Visst är hon vacker!
 
 
 
 

Blandat // 4 kommentarer

Lång vecka!

Publicerat 2013-09-07 18:41:26
Den här veckan har varit omfattande och fartfylld och det känns här jag äntligen fick sätta mig ner i soffa och ta det lite lugnt. Däremot har magen krånglat en del och jag tror att det beror på att jag stoppat i mig lite väl mycket med blandade godsaker. Ni som varit med om en konferens på ett hotell och vet vad de erbjuder! Pust....nu måste jag hålla igen några dagar och låta magen hämta sig.
 
Som ni kanske förstår så har jag inte haft den riktiga orken att ta massa vackra bilder i det vackra vädret men jag hoppas vara piggare imorgon.

Blandat // 4 kommentarer

Utbildning

Publicerat 2013-09-03 18:15:59

Idag har jag utbildat den operativa ledningen i verksamhetens process. Jag har haft en riktigt trevlig dag. Tre dagar återstår.

Blev förvånad över att en processfisk kan göra sig på bild!


Blandat // 1 kommentarer

Ps.

Publicerat 2013-09-01 18:32:07

Igår skulle jag hämta en klänning som jag lagt undan hos Ilse. Jag stormade som vanligt in, utan att titta mig omkring, och började dialogen med butiksägaren. Mitt i allt insåg jag att jag behövde prova klänning. In i provhytten, på med klänningen och ut i butiken för att få feedback. På vägen ut insåg jag att klänningen satt jävligt illa. Butiksägaren tittade snabbt på mig och sa: den passar inte på dig!!!!!

Jag tittade upp och vad möter min blick? Jo, Lill Lindfors! Jag har aldrig känt mig så ful i hela mitt liv....

Hon var, förutom mig, den enda kunden i butiken.....pust....


Blandat // 4 kommentarer

En middag hos Sassa och Johnny!

Publicerat 2013-09-01 15:53:18
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det lider ingen nöd på mig inte.....hahaha
 
Tack Sassa och Johnny!

Blandat // 0 kommentarer

En promenad i Västra Hamnen

Publicerat 2013-09-01 15:31:07
 
 
Det finns fortfarande en tapper badare!
 

Blandat // 2 kommentarer

Bröllop - WOW

Publicerat 2013-09-01 15:22:47
Vi har haft ett bröllop i familjen och min äldsta älskade son gifte sig med fantastiska Rocky. Det var ett fantastiskt bröllop med vackra annorlunda färgstarka människor med en hög stämning under hela kvällen. Jag har tagit bilder men med respekt för brudparet avvaktar jag med att visa fler tills dess att de själva fått se dem.
 
 
Den här bilden tog jag i taxin. Jag satt i framsätet och vände kameran rakt bakåt och jag lyckades få just den här bilden.

Blandat // 2 kommentarer

En trevlig fest hos Anneli and friends.....

Publicerat 2013-09-01 15:02:14
Oj oj vad tider går fort numer. Jag måste skriva lite om en trevlig fest jag var bjuden till här Malmö. Naturligtivs var frontfiguren ANNELI ESSEUS, best friend forever, ett begrepp som en känd Hollywoodfru myntat. Vi var ett sällskap av vänner till Anneli och Sir Kenneth här nere i Malmö. Allt var perfekt från börja till slut! Maten!!!! den var supergod. Hon hade gjort en pastasallad som jag aldrig smakat tidigare (hot hot hot) och tre fantastiskt goda pajer. Allt slutade med dans dans och åter igen dans.
 
 
 
 
 
 
Tack underbara Anneli!

Blandat // 1 kommentarer