True love

Publicerat 2014-07-26 22:26:01

Idag har jag för första gången fått förmånen att titta till den här lilla prinsessan. Vi fick några underbara timmar tillsammans och jag längtar till nästa gång. 

Blandat // 0 kommentarer

Fredag

Publicerat 2014-07-25 12:34:28
 
Det vackra vädret fortsätter men idag jag håller mig i skuggan. Många veckor i solen gör att kropp och själ behöver lite vila därför kommer det att bli några timmar på balkongen bakom en bok. Det enda som kommer att oroa mig är att jag ska glömma min tid hos frissan idag vid 15.30. Jag får sätta telefonen på larm :-D
 
Igår hade jag en middag för mina vänner Anneli Esseus med man. Vi hade det riktigt mysigt. Kvällen avslutades med en drink på en bar i Västra Hamnen. Det är otroligt att det går att sitta ute till midnatt utan att behöva frysa. Riktig medelhavskänsla.
 
Bilden ovan är en siluett av delar av Västra Hamnen och himlen speglar sig underbart i vattnet.

Blandat // 1 kommentarer

Folkets Park i Malmö

Publicerat 2014-07-23 22:18:19


Vad i hela friden tänkte de på när de skapade den här fontänen?

Blandat // 1 kommentarer

Min semester är snart slut

Publicerat 2014-07-23 21:57:35
Nu är jag inne på min 5:e vecka och vardagen startar igen fr.o.m. nästa vecka. Den här ledigheten har varit underbart och det finns absolut ingenting att klaga på. 
 
 
Upplevt mysiga kvällar vid Öresund
 
 
Cyklat på min lila cykel en del
 
 
 
Träffat underbara Anneli
 
 
Fått nya underbara vänner!
 
 
Pussat på mitt underbara lilla barnbarn
 
 
Fotat fler solnedgångar
 
 
Det kan inte ha blivit bättre. Några kilogram har jag säkert lagt på mig men det är det absolut värt. Inte nog med det......jag har kunnat följa hela fotbolls VM med spänning. Det är inte illa det heller.
 
 

 
 
 
 

Blandat // 3 kommentarer