Fyra nyanser av grått!

Publicerat 2014-11-16 20:53:33
 Nu är det verkligen för trist ute. Dag ut och dag in är det trist väder och min längtan till våren och sommaren blir allt starkare. 
 
 

Blandat // 4 kommentarer

Ett uttryck av många

Publicerat 2014-11-12 12:06:49

På den hör bilden sitter jag tillsammans med min vän Anneli Esseus på bistron Royal i Malmö. Miljön är magisk och Anneli far omkring och plåtar. Själv sitter jag försjunken i min känsla och iakttar vad som händer runtomkring.

Anneli sätter sig och riktar kameran mot mig. Jag väcks upp ur min dvala och paniken börjar närma sig. Jag bestämmer mig för att måsta börja gilla läget. Jag tittar djupt in i kameran och försöker tänka mig in i ett senario. Pang, där satt den.

Vi äter vår goda råbiff och chokladig efterrätt - pang - Anneli är uppe på benen igen med sin kamera. Om ni visste vad jag saknar den energi hon har.

Blandat // 2 kommentarer

Black and white - Detroit

Publicerat 2014-11-02 19:22:57
 
 
At the backside
 
A symbol
 
 
 
 
 

Blandat // 3 kommentarer

Hej och hå....

Publicerat 2014-11-02 19:15:00
...nu är jag tillbaka. Det finns många av mina läsare som funderar över varför jag inte bloggar och önskar att jag ska starta upp igen. Allt handlar om att var sak har sin tid och att jag haft fokus på annat än sociala medier. Jag ska försöka vara diciplinerad och göra uppdateringar med en bättre frekvens.
 
Här kommer några fler bilder från mitt besök i Detroit :-D
 
 
 
Smart och snygg cykelparkering
 
Alltid skönt med lite vattenlekt i värmen
 
  
 
 

Blandat // 0 kommentarer