Dessa lediga dagar...

Publicerat 2015-01-04 12:17:00
....är det bara att försöka njuta. Jag har försökt variera mina promenader men jag njuter bäst av att få vandra längst havet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blandat // 3 kommentarer

Idag har jag mött.....

Publicerat 2015-01-02 13:14:20
.....stormen Svea. Det var ett kraftfullt möte som krävde både koncentration och styrka.

Jag har skapat en rutin att när det kommer ett nytt avsnitt från en podd tar jag en lång promenad där podden ger mig en ytterligare dimension. Jag får en lång promenad i sällskap av en intressant berättelse.

Min tanke idag var att lyssna igenom två poddar som skulle innebära två timmars promenad. Men icke sa Nicke. Vinden och regnet var så pass intensiv att det var svårt att höra ljudet i mina hörlurar och att vinden skapade ett så pass kraftigt motstånd att jag fick böja kroppen som en ostkrok för att jag överhuvudtaget kunna ta mig fram. Samtidigt kändes det riktigt fräscht och skönt när jag äntligen kom hem. 

Nu handlar det bara om att jag ska belöna mig själv genom att sträcka ut min långa lekamen i soffan och fortsätta läsa min bok.

Blandat // 0 kommentarer

En upptäcktsresa

Publicerat 2015-01-01 17:35:11

Den 21 januari 2015 åker jag tillsammans med Anneli Esseus till Turkiet på en upptäcktsresa/fotoresa. Det ska bli så spännande.

De första dagarna kommer vi att besöka sevärdheter i Istanbul. Bl.a. får vi se Blå moskén och en båttur på Bosporen. Det blir ett möte och upplevelse mellan Europa och Asien. Därefter kommer vi att åka till Ankara och där får vi se staden och Kappadokien, En av de största samlingarna från tidig bronsålder fram till nutid. Sedan kommer vi att få besöka Göreme som finns på UNESCO världskulturarvslista. Unika klippkomplex och grottkyrkor. Därefter en promenad i Munkarnas dal. Osv. Osv.

Det gäller att vi har med oss massor av minneskort till våra kameror. Blandat // 1 kommentarer

En skön och lugn nyårsdag.....

Publicerat 2015-01-01 17:16:58
.....i sällskap med en bok. Den är superbra och jag kan helt enkelt inte släppa den. Trots det trista vädret och jag tagit mig ut på en lång promenad och sedan en djupdykning in i boken igen. MYS


Tack Sigge Eklund!
Blandat // 0 kommentarer