Hela mitt hjärta finns med er!

Publicerat 2011-12-31 12:47:03

Blandat // 0 kommentarer

GOTT NYTT ÅR

Publicerat 2011-12-31 12:40:16

Blandat // 1 kommentarer

Nu är det dax för mig att klä av mig naken! Sov gott!

Publicerat 2011-12-30 23:35:26

Film/musik // 2 kommentarer

Håller med!

Publicerat 2011-12-30 22:24:20

Film/musik // 0 kommentarer

Återblick!

Publicerat 2011-12-30 21:56:40
Jag har haft ett fantastiskt bra år. Många härlig upplevelser med nya och gamla vänner. Jag hoppas av hela mitt hjärta att 2012 blir lika bra.
...

Den här bilden visar tydligt mina upplevelser av året. Jag har känt mig glad och uppspelt!
...

Många starka upplevelser och den här bilden får symbolisera den känslan!
...

Många nya vänner har jag mött som jag fått skratta tillsammans med!
...

Här två av mina underbara konstnärvänner!


En och annan tavla har det blivit!
...

Mitt första photojobb! Mycket stolt!
...

En och annan fest har det blivit!...
...och lite galenskap emellanåt!Foto // 7 kommentarer

Dagen innan.....

Publicerat 2011-12-30 20:21:52
....nyårsfesten! Pia och jag har arbetat med att förbereda en god gryta, dukat och säkerställt att alla har kontroll över sina delar. Marianne har levererat efterrätten och korven är inhandlad till eftermiddagsaktiviteten.
☆☆☆
...

Blandat // 0 kommentarer

Mamma, har du lust att bjuda oss på mat!

Publicerat 2011-12-29 21:55:42
...
Hade precis slagit ned min rumpa i soffan när telefonen ringde. Sonen med vänner var sugen på lite mat och naturligtvis ville jag ställa upp på det. Sonens kompisar från förr vill ofta göra ett besök hos mig när de kommer hem till Borlänge och det känns riktigt bra.
.
Igår fick jag en kommentar på min blogg från en "Nacka144". Mannen har kommenterat mina inlägg vid ett flertal tillfällen men jag har inte fått någon riktig pejl på vem det varit. Igår gick jag in och kunde läsa på hans blogg om hans iakttagelser från Alnö i Sundsvall. Jag skrev till honom och frågade om han bodde i Sundsvall. Då kom det ett långt mail tillbaka. Han sa: Lena, vi har bott 40 meter ifrån varandra under vår uppväxt och han visste mycket väl vem jag är. Han berättade en massa detaljer som jag känner igen. Tänk vad världen är bra liten emellanåt. Jag uppskattade verkligen kontakten! Tack för ditt mail Åke och jag kommer att skriva mer till dig efter helgerna.

Blandat // 4 kommentarer

Ibland undrar jag....

Publicerat 2011-12-27 23:45:37
...om det är lika rörigt i min skalle som det är på mitt skrivbord? Jag lät kameran vandra runt och jag fångade just de här motiven. Vad ger de här bilderna för bild av mig?
...
...
Imorgon ska jag på ett möte i Gävle och det ska bli skönt att få lämna skrivbordet för en dag. Det tar drygt en timme att köra med bil så det är en överkomlig dagstur.
.
Nu ska jag trycka ner mitt lilla tryne i kudden och försöka få några timmars skönhetssömn;)))

Blandat // 5 kommentarer

A sign!

Publicerat 2011-12-27 23:29:52
...
Den här tavlan fick jag av en av mina bästa vänner i julklapp. Vad menar hon egentligen?...hahaha

Vänskap // 1 kommentarer

ANNANDAGEN 2011

Publicerat 2011-12-26 10:05:03
...
Nu har all snö tinat bort och jag får känslan av en tidig höstdag. Jag vet inte vad jag tycker om väderläget men det är väl bara att acceptera. Bara för tre dagar sedan hade vi full vinter och idag är allt grönt och det känns som att mina planer, för den här vintern, att åka långfärdsskridskor bör läggas på is...där fick jag till det....hahaha
.
Hur den här dagen kommer att te sig vet jag inte men jag tror att jag ska försöka vara lite kreativ och skapande.

Blandat // 9 kommentarer

Juldagen 2011

Publicerat 2011-12-25 12:17:26
...
Nu är det juldagen 2011 och allt är lugnt och fridfullt här hemma. Ungdomaran strosar omkring och plockar i sina saker och jag sitter vid min dator och kikar in hos mina bloggvänner. Solen skiner och allt är så fantastiskt vacker.
.
Igår efter Kalle Anka och julmiddagen satt vi tillsammans i 4-5 timmar och spelade TP. Trots att det tog tid att kora en vinnare så tycker jag att det är bildande och läckert när vi gemensamt kan komma fram till det rätta svaret trots att vi inte hade en aning inledningsvis.
.
Jag har lagt några bilder från gårdagen och de är inte de skarpaste men jag gillar dem ändå.

Foto // 1 kommentarer

JULAFTON 2011

Publicerat 2011-12-24 11:52:06
...
Det här är en dag som både är känslosamt och fridfull. Jag skänker en tanke till alla som inte har det så lätt en sådan här dag. Ensamheten kan vara svårare än vad många av oss kan tro.
.
Hittills idag har jag bara gråtit men inte av sorg utan glädje. När fan blir gammal blir han religiös. Det började med att sonen kom in i köket och stod bara där och tittade på mig. Åh, jag kände bara kärlek och tårarna började rinna. Efter det gjorde jag ett besök på ICA. Där kom grannen Jimmy och när jag fick en stor kram av honom kom naturligtvis tårarna.
.
Jag kunde inte låta bli att lägga in en bild på mina söner. Fullt fokus på datorskärmarna!
...

Blandat // 1 kommentarer

Snart julafton!

Publicerat 2011-12-21 20:11:17
...
Ursäkta om jag inte hört av mig på några dagar men just nu räcker inte min tid till. Jag har tänkt att jag skulle belöna min blogg med en återblick som beskriver mitt år. Några fina bilder, några dokumenterade tillställningar! vi får se!
.
I går fick jag besked från mina barn att de kommer på fredag och gör mig sällskap med att få till lite julmat. Jag känner bara lycka! Mina älskade underbara pojkar!

Blandat // 10 kommentarer

En kväll tillsammans med vänner!

Publicerat 2011-12-17 15:19:03
♥♥♥
De här fina dockorna kom i ett paket med posten igår. Det är min underbara vän Kerstin (kallas även K1) har gjort dem åt mig och jag är mycket tacksam.
♥♥♥
Igår kväll träffade jag två vänner och vi satt tillsammans och pratade och hade det trevligt. Trots att vi alla har det bra, så fanns det skäl till tårar! Julen är inte alltid en högtid för alla. K2, jag tänker på dig.
♥♥♥

Blandat // 5 kommentarer

Snart högtid!

Publicerat 2011-12-15 19:49:37
...
Nu känner jag mig stressad för jag har inte gjort något åt julen ännu:S...Jag tycker inte att det är särskilt kul längre men jag måste rycka upp mig. Alla mina barn kommer och det är det absolut bästa gåvan de kan ge mig.

Blandat // 4 kommentarer

Wish you were here!

Publicerat 2011-12-13 12:27:44

Film/musik // 2 kommentarer

Ligger däckad!

Publicerat 2011-12-13 07:46:42
Jag trodde det skulle vända men icke sa Nicke! Efter helgens trevligheter har jag åkt på en rejäl förkylning och tar mig inte längre ur sängen.
Blandat // 2 kommentarer

Mer från helgen!

Publicerat 2011-12-12 20:35:29
Romme Alpin
...
När vi ätit frukost åkte vi till Romme Alpin för att bl.a. visa vår skånska att det finns en "fjällvärld" ii Borlänge. Snökanonerna gick för fullt och den konstgjorda snön piskade mot oss och kameran. Anläggningen har inte öppnat ännu men förberedelserna är i full gång.
...
Café Peace & Love
...
Min tanke var att vi skulle ha ätit en härlig lunch ute vid Romme Alpin men tyvärr var restaurangen stängd. Vi åkte till ett annat trevligt ställe i Borlänge som jag många gånger tidigare visat här på bloggen, Café PEACE & LOVE! De har så underbara vegegetariska rätter. Här visar jag en varm chevré smörgås med härlig sallad till.
...
...
På kvällen åt vi bl.a. en härlig sparrissoppa á la Per Morberg. Därefter åkte TP spelet fram och det var en hård kamp mellan lagen. Själv fick jag massor av skäll för jag förstörde spänningen genom att svara på alla frågor trots att frågan inte var min. Måste skärpa mig!

Vänskap // 3 kommentarer

Huset fyllt med härliga ungdomar!

Publicerat 2011-12-11 17:20:06
...
Åh....vilken underbar helg jag har haft tillsammans med mina ungdomar. Vi har ätit god mat och spelat TP. Om några veckor träffas vi alla igen och det ska bli supertrevligt.

Foto // 1 kommentarer

Till helgen kommer de!

Publicerat 2011-12-05 17:55:27
...
Nu till helgen kommer mina ungdomar hem för vi ska fira en av mina söner som fyller 30 år.
Jag längtar och ser verkligen fram emot att de kommer och jag göra vad jag kan
för att vi ska fira honom med pompa och ståt.
♥♥♥

Blandat // 7 kommentarer

En härlig kväll!

Publicerat 2011-12-04 14:51:03
...
Jag bara sitter här i soffan och njuter av gårdagskvällens underbara middag hemma hos Mari-Anne och PO. Vi blev bjudna på en fantastisk middag som inte gick i julens tecken. Som jag nämnde i tidigare inlägg så spelade vi därefter ett julklappsspel och jag må säga att allas tävlingsinstinkt verkligen kom till sin rätt. Trots att paketen vandrade emellan oss så blev det till slut en bra fördelning mellan oss. Riktigt roligt hade vi!
.

Blandat // 3 kommentarer

Middag hos goda vänner!

Publicerat 2011-12-03 14:43:00
I kväll är jag bjuden på middag hos goda vänner. Det ska bli så trevligt och jag ser verkligen fram emot det. Ett inslag för kvällen är att vi ska få delta i ett julklappsspel där alla har med sig en julklapp och syftet är att försöka vinna rätt paket och gärna så många som möjligt. Har aldrig deltagit i något liknande tidigare men det ska bli spännande. Jag berättar mer imorgon med ord och bild.
.
Ha nu en riktigt trevlig kväll!

Blandat // 2 kommentarer

En helg i lyx!

Publicerat 2011-12-02 16:10:36
...
Nu är det äntligen fredag och jag har som mål att verkligen pyssla om mig själv och ha det bra! Naturligtvis har jag lite att ta tag i inför kommande helg då vi ska fira min sons 30 årsdag. Det kommer att bli så underbart att få träffa ungdomarna från Skåne igen. Jag tror att det var fyra månader senast vi träffades.
.
Jag tror inte jag får något pris eller utmärkelse för de här bilderna men jag vill ändå visa detaljer från ett av mina badrum. Tvålen på bilden ovan doftar underbar och ger mig en välbehagskänsla och handdukshängarna är en gåva från min yngsta son. Jag tror att de är gjorda i betong och är monterade med dubbelhäftande tejp. Den första bilden är mitt lilla altare där jag har koll på tiden och produkter som ger min hud babylen känsla....hahaha....var det där jag...tror inte det men det lät bra.
.
Trevlig helg och jag återkommer säkert med fler uppdateringar.

Blandat // 3 kommentarer

Träff med "Kontrasterna"

Publicerat 2011-12-01 19:29:35
...
Nu har jag äntligen lyckats få fram mina bilder från middagen med Kontrasterna. Av någon anledning försvinner bilderna under några timmar från datorn innan jag kan hitta igen dem via Photoshop. Förstår inte vad som händer men det är frustrerande när jag gärna vill visa mina upplevelser.
.
Bilderna visar mina underbara vänner i målargruppen "Kontrasterna". Vi har det så underbart roligt när vi träffas och stämningen var hög. Oftast har vi inte tid till samtal när vi målar därför koncentrationen är total och färgerna flödar.
.
Maten var underbar! Själv tog jag en oxfilépanna (bilden ovan) som är världsberömd i Borlänge.
.
Naturligtvis kom vi in på ämnet "tråkiga män". Britta (71 år) berättade att hon försöker skoja med sin man men tycker att han inte har någon humor. Hon brukar gå ut och ringa på dörren hemma hos dem. När hennes man öppnar brukar hon viska: ÄR DU ENSAM HEMMA? Mannen svara: Det vet du väl!. Pust....säger Britta, hon har många gånger hoppats på att han ska skoja tillbaka och säga: kom in en stund för jag är ensam en kvart till...hahaha....När hon berättar sina historier på brett dalmål kan vi inte annat är skratta.

Vänskap // 5 kommentarer