Emelie & Martin

Publicerat 2011-02-28 22:13:52
Idag har jag haft besök av underbara Emilie och Martin. De är i början av livet och väntar nu sitt första barn. Jag kommer själv ihåg den underbara känslan när jag väntade mina barn och hur lycklig jag kände mig när de låg där i min famn. Gravida kvinnor är vackra därför att de ofta är lyckliga och förväntansfulla.
...
Vacker mage och en härlig känsla
...
Jag gillar Emelies starka och trygga blick!

Foto // 5 kommentarer

Ett gott skratt!

Publicerat 2011-02-27 07:00:00

Blandat // 1 kommentarer

Det är aldrig för sent att.......

Publicerat 2011-02-26 21:00:00

Blandat // 1 kommentarer

Belöning

Publicerat 2011-02-26 15:20:05
Nu har jag arbetat hårt i några timmar och för det har jag belönat mig med en stor bukett rosor. NICE!
.
.
Nu ska jag lägga mig i soffan och förkovra mig! Bättre bilder ska det bli...........
.

Foto // 5 kommentarer

Brinner

Publicerat 2011-02-26 11:37:45
Den här videon har jag haft tidigare på bloggen och den är min favoritlåt just nu. Nu när jag är vampyr så passar den ännu bättre in på mig...hahahah......

Film/musik // 0 kommentarer

Goodmorning folks

Publicerat 2011-02-26 11:18:51
När jag kom hem från jobbet igår eftermiddag somnade jag på soffan och vaknade vid 07.30 i morse. Jag var upp en sväng men gick och la mig igen och vaknade vid 10.40. Har sovit som en klubbad säl. Pust....
.
Innan jag vaknade hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag kom in i på en krog, eller pub, eller café. Det var mörkt i lokalen och inredningen var av den stil som brukar finnas på pubar i England.
.
Det fanns ingen människa där men jag kände att det fanns någon i närheten av mig som hade mig under uppsikt. Det var inget som skrämde mig utan jag blev mer och mer intresserad. Jag koncentrerade mig så mycket jag bara orkade för jag kände en spänning och nyfikenhet. Helt plötsligt känner jag att någonting svischar förbi mig med hög hastighet. Jag hann inte se vad det var men jag stod kvar där på golvet. Jag kände att jag behövde ställa mig med mer balans. Det svischade till igen och sedan ökade intensiteten och det snurrade runt mig och varelsen for runt efter taklisterna. Jag kände att jag behövde mer stöd så jag tog tag i en takkrona ovanför mig.
Plötsligt stannade varelsen framför mig. Han hade intensiva ögon och stod där och stirrade på mig. Jag trodde inte det var sant. Jag stod där med min balans och höll mig i takkronan och släppte honom inte med blicken. Han kom sakta fram mot mig och tog tag i mig och jag kände en värme gå igenom hela kroppen. Jag vågade inte röra mig! Han kom närmare och närmare och helt plötsligt bet han mig i halsen. DET VAR EN VAMPYR!
.
.....SÅ NU ÄR JAG EN VAMPYR OCKSÅ!

Blandat // 1 kommentarer

Trevlig kväll!

Publicerat 2011-02-25 16:35:00
...
Igår kom Pia över och vi käkade lite gott och vi pratade till långt in på natten. Att få en trevlig stund tillsammans med en god vän är värt hur mycket som helst. Det kostar på att ligga på topp varför den här dagen har varit hur lång som helst trots att jag har haft hur mycket som helst att göra. Nu är det fredag och jag kommer bara att ta det lugnt tillsammans med mig själv :-D
.

Foto // 1 kommentarer

Äntligen!

Publicerat 2011-02-23 17:42:31
Trots att det var -20 C i morse så känner jag att allt i mitt liv börjar hamna på plats och alla beslut jag tagit har varit de rätta. Jag vill rekommendera alla att lyfta blicken och försök se vad som är fantastiskt runt omkring er.
.
I morgon så kommer jag och Pia att ha en trevlig tjejkväll med massor av tjejsnack och god mat.
...

Foto // 5 kommentarer

Det är aldrig för sent att.......

Publicerat 2011-02-23 07:00:00
....ändra sig! Jag är insnöad på grafisk formgivning och gillar det enkla men hittade en bild på ett badrum som jag bara skulle älska.....YES!
...
Tänk er en lördagförmiddag med ett varmt skumbad med lite skönt jazz i bakgrunden! NICE
...
Jag bara älskar den här fotöljen! Den måste bara bli min;-)
...

Inspiration // 3 kommentarer

Tisdagskonst

Publicerat 2011-02-22 20:57:44
I det här målningen har jag försökt träna mig på att hitta ljuset i bilden. Allt började med att jag bara arbetade med att fördela olika färger över hela duken. Grundtanken var att försöka skapa något abstrakt men det gick inte så bra. Då fick jag tänka om varför jag placerade de två karafferna och skeden i bilden. Därefter försökte jag med den röda och svarta färgen lyfta fram motivet. Jag är inte alls klar utan måste fortsätta att arbeta med ljuset och försöka få lite liv i den vänstra glaskaraffen. Någonting måste hända till vänster om karafferna eller hur....
...

Konst // 5 kommentarer

Winnerbäck & Miss Li

Publicerat 2011-02-22 16:30:00
En underbar låt! Nu är det dax att åka till målarkursen!

Film/musik // 1 kommentarer

Gomorron

Publicerat 2011-02-22 08:40:44
Idag har jag tagit lite extra sovmorgon, ett långt bad och med en lugn frukost! Snacka om livskvalité.
...
Nu är det dax att ge sig iväg!

Blandat // 4 kommentarer

Naked or not?

Publicerat 2011-02-21 17:30:49
Den här bilden är tagen i Norrtälje i samband med en vattenutställning i det lokala vattendraget. Jag tycker att skulpturen känns så befriande eller hur....
...

Konst // 2 kommentarer

Att fånga dagen!

Publicerat 2011-02-21 17:18:57
Marit och Pelle!
...
Jag känner att det är dax för mig att ta semester för jag börjar känna mig ganska sliten. Det skulle vara skönt att få åka till sol och värme men samtidigt känner jag att jag vill vara rädd om mina semesterdagarna inför flytten till Skåne.
.
När jag kom hem från jobbet idag tog jag mig ett långt bad och låg och filosoferade för mig själv. Det kan vara helande emellanåt.
.
Ni läsare som ofta tittar in hos mig här på bloggen känner säkert igen den här bilden. Den föreställer min son och hans flickvän och jag tycker att bilden är så härlig. Förmodligen är den någon form av spa-aktivitet som de ägnar sig åt. Ser ni lillpigan som tittar fram med sitt lilla söta ansikte. Kram på er!
.

Foto // 4 kommentarer

En skön dag

Publicerat 2011-02-19 20:06:51
...
Idag har jag bara strosat omkring, städat, tittat på skidtävlingar på TV och målat litegrann. Jag känner att jag börja få läget under kontroll inför morgondagen.
.
Nu ikväll dök helt plötsligt grannarna Anna-Carin och Jimmy upp och ville titta på travet för deras TV hade gått sönder. Vi hade så otroligt trevligt tillsammans.  Jag kommer verkligen att sakna dem! Puss och Kram på er!
.
Nu ska jag ladda för Gaygalan!

Blandat // 2 kommentarer

Ett slut och en början!

Publicerat 2011-02-19 09:05:02
Idag ska jag ägna all tid till att städa mitt hus därför att det kommer en person och tittar imorgon. Jag hoppas att det går vägen och att jag får tag på ett boende i Malmö. Idag är det -26 C och jag känner mig verkligen trött på årets vinter.
.
...
Jag känner ingen sorg eller saknad av någon anledning. Förmodligen handlar det om ett nytt avstamp i mitt liv och allt kommer bara att bli bättre.

Foto // 4 kommentarer

Hata eller älska reklam

Publicerat 2011-02-18 18:32:49
Jag har under det senaste året retat mig på Tele2 reklamen med det dryga fåret men den här gillar jag. Jag tycker att han tolkar det svenska språket på ett otroligt roligt sätt...hahaha....

Blandat // 1 kommentarer

Trevlig helg!

Publicerat 2011-02-18 18:09:30

Film/musik // 0 kommentarer

Frissat mig!

Publicerat 2011-02-18 17:43:13
...
Idag är det fredag och det är min favoritdag. På söndag ska jag ha visning på mitt hus så jag har en del att göra för att få huset fräscht och fin. Hoppas det går vägen:-D. Jag har varit ute på nätet för sondera terrängen efter lägenhet i Malmö men det ser mörkt ut just nu. ÄR DET NÅGON SOM HAR NÅGOT TIPS!
.
Jag har också varit hos frissa och skvallrat och klippt mig! Är helt nöjd och tycker det är kul med de nya maskulina frisyrerna. Min frisör säger att det är frisyrer från 50-talet och 80-talet som blandats till en ny stil. Jag har insett att jag inte passar längre i långt hår och vill förändra mig i olika korta frisyrer.
.
Jag har startat mitt nya liv och jag känner att jag är på rätt väg! NICE! Hur kvällen kommer att se ut vet jag inte men det blir säkert stillsam och rofylld. Vi ses i morgon! Kram

Blandat // 5 kommentarer

Däckad

Publicerat 2011-02-17 17:02:18
...
Nu blev det så där igen...helt utpumpad och jag haltar som en sågbock efter vurpan igår!
Hoppas jag är piggare imorgon!

Blandat // 2 kommentarer

Vurpa

Publicerat 2011-02-16 16:00:00
Min arbetsplats består av ett större antal huskroppar och för att ta sig till restaurangen måste jag gå via en kulvert på ca 500 m. Golvet är av betong med en plastmatta. På väg tillbaks från restaurangen till mitt kontor halkade jag och föll med min fulla uppenbarelse platt på magen. Glasögonen flög två meter framför mig och likaså matlådorna. Jag låg som en padda på golvet samtidigt som jag hörde en röst säga "hur gick det?". Knäskålarna värkte men jag tog mig sakterliga upp på fötterna.

Som tur var hade jag förseglat maten väl i en plastfolie men allt låg som i en röra i asken. Så här kan det gå när man försöker vara fin. Jag hade dagen till ära tagit på mig mina snörkängor med hög klack och de passade inte så bra för det hala, hårda underlaget.

Ja, ja, jag är klumpig!

Tyvärr har jag ingen bild på bravden!
Blandat // 3 kommentarer

Frankrike

Publicerat 2011-02-16 07:00:00
...
Frankrike är ett underbart land som är skapad för kärlek och njutning. De flesta miljöer är romantiska och det är bara så underbart att få ströva omkring och bara vara. Det som ofta fångar min blick är den här skylten som blinkar och lyser upp gatan. Jag tycker det är så genialiskt att alla apoteken visar var de finns på det här sättet. Här i Sverige får man alltid fråga sig fram för att hitta ett apotek.

Foto // 4 kommentarer

Tisdagskonst

Publicerat 2011-02-15 19:23:53
...
Nu är tavlan färdig. Det var ett pyssel att få till ljuset i bilden och jag tror att jag fick till det till slut. Vi får se vad jag kommer att fokusera på nästa tisdag.
.
Det har varit kallt idag och när jag kom hem kunde jag se en pelare av rök från alla skorstenar i radhuslängan och det såg riktigt mysigt ut. Själv har jag krupit upp i soffan och ska försöka att ladda ned hårddisken (mitt huvud) så jag kan somna riktigt skön. Att måla är avkopplande men det tar också massor av kraft från den hjärnhalva som är skapande.

Konst // 9 kommentarer

Vacker!

Publicerat 2011-02-14 07:00:00

Film/musik // 2 kommentarer

Underbar dag med vackert väder och kyla

Publicerat 2011-02-13 08:00:00
Godmorgon!
Som jag nämnde i det tidigare inlägget var jag upptagen i stort sett hela dagen igår men jag kunde ändå passa på att ta några bilder. Det var kallt men solen lyste vackert mot den vita snön. Det som skiljer oss i jämförelse med Skåne är att det är kallare både i luften och backen varför snön ligger kvar mycket längre. Jag må säga att dagen kändes bekymmersfri och lätt!
.
I fredags annonserade jag, på blocket,  tre cd-hyllor för försälning och igår fick jag dem sålda. De fick också med sig på köpet ca 50 cd-filmer som jag rensat ut. Störtskönt! Alltid gläder det någon!
.
Idag måste jag jobba några timmar men måste ändå försöka ta mig ut i det vackra vädret!
.
Vi hörs!

Blandat // 6 kommentarer