Jag är nöjd!

Publicerat 2012-08-30 19:10:33
Nu har jag fått tag på en lägenhet i Västra Hamnen i Malmö. En lägenhet som jag hade på min önskelista som är modern och fräsch. Enligt info ska jag ha 30 sekunder till närmaste badstrand....det ni!!!
 
Att jag varit frånvarande beror på att jag har haft en del att stå i. Halva hemmet har jag sålt iväg och jag har rensat, rensat och rensat överallt. Riktigt befriande för själen.

Blandat // 6 kommentarer

Belöning

Publicerat 2012-08-25 12:45:19
...
Efter att jag fått pengarna insatta på mitt konto från försäljningen kunde jag inte låta bli att belöna mig själv. Jag har länge tittat på ringarna enligt bilden och igår slog jag till. Jag beställde de fyra ringarna som sitter på den högra handen. Gå gärna in här "Opera Company"

Blandat // 6 kommentarer

Skåne, here I come!

Publicerat 2012-08-24 19:07:26
...
Nu är det påskrivet och senast den 1 november kommer jag att flytta till mitt älskade Skåne. Jag har funderat på en flytt i så många år och nu är det verklighet. Ni, alla vänner i Skåne, nu kan ni räkna med att jag kommer att boka in er i min almanacka och det är något jag sett fram emot. Vi har under en längre tid följt varandra via nätet och nu får vi tillfälle att mötas och prata färdigt eller inleda en längre dialog.
.
Bilderna ovan är tagna för några år sedan när jag besökte Skåne och de ska spegla min syn på landskapet.
.
Nu ska jag ta mig ett glas vin och fira mitt nya liv!
.
Trevlig helg!

Blandat // 6 kommentarer

Gamla stan

Publicerat 2012-08-12 13:00:51

Foto // 3 kommentarer

Nu är allt på rull!

Publicerat 2012-08-12 09:59:31Bilderna ovan har ingen koppling till texten nedan.
...
Som rubriken förmedlar så är allt på gång. Jag har fått en köpare på huset och nu måste jag försöka fixa en lägenhet i Malmö. Jag har ännu inte fått namnteckningar på överlåtelsehandlingen men jag känner mig trygg till 98%.
.
Vad är det för känslor som kommer? Först blev jag tagen och omtumlad och nu glädje och spänning.

Blandat // 3 kommentarer

Några bilder från sommaren!

Publicerat 2012-08-08 21:00:23
...
Nu är sommaren definitivt över för min del. De stunder jag kan sitta ute kommer kalla vindar som påminner om hösten. Kvällarna är mörka och stearinljusen är tända. Sommaren har varit trist men jag tycker ändå att jag haft en bra sommar. Midsommaren tillbringade jag på Eckerö på Åland, jag har varit på en fototurné i Hälsingland och haft en fotoutställning på Klockargården i Tällberg. Det som oroar mig är hur jag kommer att känna under hösten. En läkare beskrev vårt behov av D-vitamin 3 som är den vitamin som vi får från solen och som lagras i våra kroppeni en månad. Fortsätter det här trista vädret finns en risk för att kroppen kommer att vara tömd på energi och kraft. Det gäller att tänka till och se till att man tar dagliga promenader när solen tittar fram.


Blandat // 1 kommentarer