Varför inte lyssna till lite dancemusic!

Publicerat 2012-07-28 18:36:09

Film/musik // 1 kommentarer

Nu är den slut!

Publicerat 2012-07-22 18:37:29
Imorgon börjar vardagen igen efter fyra veckors semester. Det som känts trist är att vädret inte varit det bästa men vad gör man. Det är bara att gilla läget. Trots det tycker jag att jag har haft en bra semester och jag har verkligen fått tillfälle att koppla av. Allt började med att jag tillbringade midsommaren tillsammans med mycket goda vänner. Därefter har jag träffat min bror och haft en konstutställning i Tällberg tillsammans med några målarvänner. Det som uteblivit är den årliga trädgårdsfesten som har en koppling till det fina vädret men det är inte för sent ännu. Vi hoppas på många fina dagar under augusti. Jag hade planer på att hälsa på min släkt i Sundsvall men det har inte funnits tid och ork för det. Ska försöka ta mig tid under september.
.
Under de första veckorna hade jag en fruktansvärd huvudverk efter smällen när jag stöp som en fura. Jag blev beordrad av min läkare att ta det lugnt och det har jag försökt att göra och huvudvärken har gett med sig. Enligt honom har jag råkat ut för en lättare hjärnskakning och huvudvärken kan hålla i sig upp till ett halvår men jag hoppas att den har givit med sig för gott.
.
Jag har också haft mitt hus ute till försäljning sedan midsommar och det har tagit en del tid att hålla efter och rensa bort all bråte som jag samlat på mig genom åren. Det har blivit några vändor till tippen och det känns riktigt bra. Det arbetet har medfört att jag ägnat massor av tid till att gå igenom alla fotografier som jag samlat på mig genom åren och samlat dem i tre album. Två till mina söner och ett där jag samlat gamla fotografier från mitt föräldrahem och andra bilder som jag glömt på. Det var några tårar som föll men enbart av glada och goda minnen.
.
Vidare har jag dragit på mig några kilon under semestern så nu är det bara att svälta mig några kilogram för att komma i vardagsstassen. Pust...
.
PS. ingen köpare på huset ännu DS.

Blandat // 5 kommentarer

Trist väder!

Publicerat 2012-07-08 17:42:54
Usch vilket trist väder det är. Idag har det regnat och det har inte funnits så mycket annat att göra än att måla. Av någon anledning är mina motiv hus och hur jag hamnat där vet jag inte riktigt. Kanske kan det handla om att jag är har mitt eget hus till försäljning. Vad vet jag! jag känner att jag saknar mina "nakna" motiv och imorgon kommer penseln fram igen.
.
Nästa vecka kommer jag tillsammans med mina konstnärsvänner att ställa ut våra tavlor i Tällberg. Har ni vägarna förbi är ni välkomna till Hotell Klockargården. Det ska bli så spännande för det är högsäsongi Tällberg just nu och vädret kan innebära att många är sugna att titta på lite konst. Jag kommer själv att vara där under nästa helg.
.
Konst // 5 kommentarer

En dag med Pelle!

Publicerat 2012-07-02 21:28:38
Kan man annat än att känna sig lycklig när man får en heldag tillsammans med sonen. Vi har fått tid att bara vara och umgås på vårt lilla sätt. Så underbart härligt. Bilderna nedan är tagna när vi besökte Bäsna handelsträdgård. Den är speciell med alla sina små trädgårdar i trädgården.
Lycka och lite stolthet! Kram vännen!

Foto // 4 kommentarer