Nu måste jag komma igång!

Publicerat 2010-01-11 19:56:45
Jag längtar efter att börja måla i akryl igen men har prestationsångest. Kanske kan det bero på att jag ägnat mer tid åt min blogg och fotografering som, i och för sig, också är en form av en kreativt utveckling. Bilden är bildbehandlad med lite extra tryck och är ett stillben och skall försöka visa på vad som väntar på mig.

---
---
Jag har besökt några bloggar som jag tycker inspirerat mig. Det finns ungdomar med talang som jag vill att ni skall titta lite närmare på. Det kanske inte är det traditionella sättet att uttrycka sig på men jag tror att uttrycksformen kommer starkt. Den första länken (bloggen) är en tjej som arbeta mycket med fotografering och har en förmåga att inspirera och utveckla sina läsare.
---
---
---

Inspiration // 3 kommentarer




Amanda

Sv; Nej, jag fotar alltid utan blixt :} redigerar ju alltid bilderna i Photoshop. Men beror ju mycket på vad det är för ljus i rummet med. Så man har rätt inställningar i kameran när man fotar utan blixt :} Jag kör oftast på "P", ISO 1600 och WB efter vad det är för ljus i rummet då :}

2010-01-11 20:15:36 http://ohstlin.blogg.se/
Hanna

SV: nej, jag har inte gjort designen själv. Är för oduglig till det just nu.



Går att få tag i gratis design här: http://www.bloggdesign.nu/

2010-01-11 20:29:27 http://alskadenorrland.blogg.se/
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tack för denna lilla push och hoppas att du kommit igång igen..annars är det bara att tvinga sig..måla blahablaha tills det lossnar.

2010-01-13 10:50:25 http://pyttis.blogg.se/



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!