Drömtolkning

Publicerat 2010-11-08 15:29:37
Idag kom den bok jag beställt med posten som handlar om att tyda och tolka drömmar. Enligt författaren författaren får man ett bättre liv om man lr sig tekniken! Varför har jag nu beställt den? Det var en ingivelse efter att ha sett en intervju med Johan Ohlsson som var på besök hos Malou von Siverts morgonprogram "Efter 10". Det lät så intressant varför jag inte kunde låta bli att göra en beställning.
.
Svårigheten för mig är att komma ihåg mina drömmar men jag kanske gör det omedvetet eller medvetet efter att ha läst just den här boken.
.
Hahahaha.... jag kom ihåg en av mina många märkliga drömmar och den är från 1980-talet. Jag hade arbetat några år som polis och var småbarnsföräldrer. En natt drömde jag att jag flög till jobbet, NAKEN, och landade i utsättningsrummet (det rum där alla poliser i ett turlag träffas för utsättning). Jag landade mitt på bordet med en rejäl duns. Jag kom ihåg att jag landade som om de kastat en tung sandsäck. Hahahaha...fy vilken obehaglig dröm. Det ska bli spännande att tolka just den drömmen. Hahahaha....
...

Blandat // 5 kommentarer
annsoo

åh, vad spännande :))

2010-11-08 18:03:08 http://kiingwood.blogg.se/
Louise Alexandersson

Hej

Visst är de underbara lamporna. Än är de inte till salut, finns bara en av varje men kanske kanske ska hon sälja dem.Kram

Mirre

jag drömmer mycket, så det där vore great att ha faktiskt =D

kramar

2010-11-08 21:30:24 http://myflowergirl.blogg.se/
Monika

Spännade! Haha, ja den drömmen kan nog behöva en tolkning! Har du jobbat som polis? Tufft!

2010-11-10 10:22:22 http://monnetankar.blogspot.com
catja

Jag drömmer så jäkla konstigt så jag skulle aldrig i livet våga leta drömtydning i en sådan bok. Får väl ändå bara konstaterat det jag någonstans själv vet; jag är tokig! :)

2010-11-11 02:38:39 http://bjermo.seNamn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!