I´m back - Malmö

Publicerat 2010-10-04 21:36:08
Pust...har suttit på tåget i 6 timmar och det kändes riktigt skönt att få lämna tåget och sätta sina fötter på perrongen i Malmö vid 19.00 tiden. En snabb incheckning och därefter tog vi en härlig middag på en restaurang på lilla torget centralt i Malmö. Tyvärr tog jag inte med mig min systemkamera den här gången utan jag har fått nöja mig med bilder tagnar med min IPhone och lilla Samsung. I morgon ska jag och min kollega Andreas äta middag hos Björn och Rocky och det ser jag verkligen fram emot. Det är någon månad senast vi träffades.
.
I kväll blåste det kraftigt här i Malmö och vi fick verkligen hålla i hatten för att inte blåsa bort. Andreas som är ung tyckte säkert att det kändes kallt men själv tyckte jag det var riktigt skönt. Man är ju i den varma åldern.
...
Vi satt ute under parasoller med massor av värmeaggregat runt oss. Alla borden var klädda med svarta rutiga dukar och det speciella var att restaurangen var välfylld trots att det vara var en vanlig måndagkväll. Mycket speciellt för mig som kommer från en mindre bruksort.
...
Kunde inte låta bli att publicera de här bilderna från detaljer från matbordet. Alla bilder tagna med min Iphone.
...
Hotellrummet var riktigt fint. Jag fick ett dubbelrum under taknocken med detaljer som verkligen passar min smak. Batteriet i den lilla kameran tog precis slut varför jag får visa mer i mitt nästa inlägg. Däremot hann jag ta en bilder från badrummet.
...
...

Inspiration // 5 kommentarer
Mirre Fotande hundtoka

Ohh vad härligt och roligt du har det. Så mysigt med middag och trevligt sällskap =Dvad snyggt badrum, handfatet var ju riktigt najs =D

Kramar

2010-10-04 22:03:56 http://myflowergirl.blogg.se/
Johanna - Fotoblogg!

Åh så mysigt! Lilla Torg är himla fint & härligt att sitta på. :)

Och snyggt badrum du fick på hotellet! Coolt.

Kram!

2010-10-04 22:44:58 http://lionfish.blogg.se/
MT

Snofsigt badrum och fint sällskap! :D

Men vad håller du pååå med? Nyss kunde jag i princip vinka, du var en halvtimme bort, och nu är du där nere?! Hm. Jag hänger inte med.

2010-10-05 00:25:41 http://www.afiori.com
catja

Haha vad kul, ' Man är ju i den varma åldern'

2010-10-05 11:24:55 http://bjermo.se
Mirre Fotande hundtoka

Hur är det i Skåne?

kramr

2010-10-05 20:12:58 http://myflowergirl.blogg.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!