Träff med "Kontrasterna"

Publicerat 2011-12-01 19:29:35
...
Nu har jag äntligen lyckats få fram mina bilder från middagen med Kontrasterna. Av någon anledning försvinner bilderna under några timmar från datorn innan jag kan hitta igen dem via Photoshop. Förstår inte vad som händer men det är frustrerande när jag gärna vill visa mina upplevelser.
.
Bilderna visar mina underbara vänner i målargruppen "Kontrasterna". Vi har det så underbart roligt när vi träffas och stämningen var hög. Oftast har vi inte tid till samtal när vi målar därför koncentrationen är total och färgerna flödar.
.
Maten var underbar! Själv tog jag en oxfilépanna (bilden ovan) som är världsberömd i Borlänge.
.
Naturligtvis kom vi in på ämnet "tråkiga män". Britta (71 år) berättade att hon försöker skoja med sin man men tycker att han inte har någon humor. Hon brukar gå ut och ringa på dörren hemma hos dem. När hennes man öppnar brukar hon viska: ÄR DU ENSAM HEMMA? Mannen svara: Det vet du väl!. Pust....säger Britta, hon har många gånger hoppats på att han ska skoja tillbaka och säga: kom in en stund för jag är ensam en kvart till...hahaha....När hon berättar sina historier på brett dalmål kan vi inte annat är skratta.

Vänskap // 5 kommentarer
Marie Foto & H U N D hjärtar mig

Ohh vilket härligt gäng och date ni hade och vilken rolig dam hehe

2011-12-01 20:38:05 http://myflowergirl.blogg.se/
Annelie Esséus

Hahahahahahaha, vilken härlig kvinna med skön humor. Förstår att du hade trevligt värre.

Och vilken mat, den ser helt fantastiskt god ut.

Irriterande det där när bilder bara försvinner, alla mina bilder försvann ur min Iphone vid sista uppdateringen. Orkar inte leta upp dem i datorn för att ladda över dem igen.....

2011-12-02 09:12:40 http://esseus.se
Monika

Haha! Stackars Britta som har en så trög man! Fast det är han väl inte, har bara inte barnasinnet lika mycket i behåll. Mysigt att träffa äldre generationer som är så frispråkiga. Min faster är sån, också typ 71 år och drar historier som får folk att rodna! :-)

2011-12-02 10:44:31 http://Monnetankar.blogspot.com
Marie

Hinna med vad menar du?

2011-12-02 12:32:47 http://myflowergirl.blogg.se/
Peters bildmagiPeters bildmagi

Ha-ha-ha, vilkenn härlig historia...undrar om min fru upplever att jag är tråkig....hmmm, måste ändras på i så fall :-)

2011-12-02 12:58:59 http://petersbildmagi.blogg.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!