En härlig eftermiddag....

Publicerat 2011-06-02 23:42:47
......tillsammans med Anja och Nina. Jag hamnade i en miljö så verkligen speglar det rätta Dalarna med röda små hus med anor från förr. Husen låg vid en vacker sjö med en vy som är svår att beskriva. Det var verkligen fridfullt.
.
Jag blev bjuden på en underbar middag och därefter åkte vi till Dössberget för att plåta. Vi vandrade runt tillsammans med vår underbara fotomodell NINA. Det som fortfarande klingar i mitt inre är orden "titta Nina kan"......visst kunde hon den lilla underbara varelsen. Tyvärr blev jag så betagen av Nina så jag glömde bort att ta bilder på söta Anja. Det får bli nästa gång vi möts.
.
.
Anja försökte lära mig några knep i Photoshop men jag vet inte om jag kommer ihåg alla moment. De här bilden är en börja av mina utveckling till att bli en bättre porträttfotograf.

Vänskap // 7 kommentarer
Marie - En sprallboll

Ohh sicken fin tös & fint fångat =D. Ohh låter som ett idylliskt fint ställe

kraaamar

2011-06-02 23:53:57 http://myflowergirl.blogg.se/
Monika

Jättefin bild på en söt tjej! Tog du några miljöbilder med? Blev nyfiken på att se hur det såg ut med de små stugorna. :-)

2011-06-03 07:00:28 http://monnetankar.blogspot.com
Maja

härlig bild=)

2011-06-03 07:46:12 http://mcaria.blogg.se/
Anna

haha, hatten fram och bak. Min lilla snuttan.Den här bilden är ju riktigt bra. Ljus, fina färger, skarp, mjuk bakgrund. Ser lite brus runt ena ögat och vid Ninas höger arm och hand. Sudda, sudda, sudda nästa gång det som blev för starkt efter du skärpt upp. Ta mindre pensel (storleken på suddgummit) och sudda runt med 100% opacity (uppe i fältet). Du lär dig det snart, vi får träna på det mer också. Den här bilden är mycket ljusare jämfört med dina andra bilder, inte att det är fel på dom, mörka bilder är också fina, men ljusa bilder levererar mera detaljer och få skuggor. Stort framsteg i exponeringen av porträtt Lena för det är i kameran man "gör" bilder. Tack än en gång för igår min kära mom. Kramen

Caroline

Hej, vilken fin blogg du har :)Jag behöver verkligen din hjälp! Kan du rösta på mitt foto som är i final i en tävling? Det är bara en dag kvar att rösta och din röst kan vara avgörande. Jag behöver alla röster jag kan få!Det tar mindre än en minut och är lätt som en plätt.Rösta här: https://apps.facebook.com/airtours-foto/?new=1&p=photo&id=380Tack på förhand!

2011-06-03 10:58:02 http://hejmanhattan.blogg.se/
Lissen

Charmig bild, på lilltjejen.Vad kul att få hjälp med fotoutveckling, skulle jag behöva också.

2011-06-03 11:00:00 http://lissento.blogg.se/
Annika

Jag har gått vidare i en fototävling här: http://unreasonables.blogg.se/2011/june/dont-be-insecure-if-your-heart-is-pure.html#commentJag skulle bli så otroligt glad, om du skulle rösta på nr.1!!!

Naturligtvis kommer du få en länkning på min blogg som tack!

2011-06-03 11:01:51 http://thelifeofannika.blogg.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!