Här igen!

Publicerat 2011-06-18 13:46:34
Annsos tatuering!
...
Hejsan alla vänner!
.
Den här veckan har det inte blivit så mycket bloggande och varför vet jag inte. Jag ska försöka sammanfatta veckan:
  • Måndag träffade jag mina underbara målarbrudar och vi hade det så underbart trevligt!
  • Tisdag-Onsdag var jag till Stockholm på jobb och hade ambitionen att plåta en del men det bara regnade varför jag tappade lusten. Visst, var det sol emellanåt men då satt jag instängd i ett sammanträdesrum.
  • Torsdag var en helt vanlig arbetsdag. En av mina kollegor har utbildning i bl.a. ansiktsmassage. Jag fick en behandling och drabbades av en vansinnig trötthet och blev helt utslagen på eftermiddagen. Märkligt att det kan ge en sådan effekt. Det går massor av nervbanor i ansiktet och hon har förmåga att lokalisera ev. fel i kroppen genom att olika punkter kan avge en röd nyans vid beröring. Huden på mitt näsben avgav en reaktion och hon pekade ut en punkt på ryggen som jag, naturligtvis, har ett problem. Otroligt.
  • Fredag var jag tillsammans med fyra tjejer på after work. Trevlig som vanligt men kom i säng alldeles för sent som vanlig. Vi hade ambitionen att starta redan kl. 16.00 för att det inte ska bli allt för sent men icke sa nicke. OK, jag lever bara en gång så det är bara att ta konsekvenserna.
.
Nu ska jag försöka färdigställa tavlan som jag har på beställning. Vi kanske hörs mer under dagen!
Kram

Blandat // 6 kommentarer
Marie

Snygg =DDu har fullt upp, men det låter trevligt =DHoppas att du får en toppenlördag och lycka till med tavlanJA, älskar småblommigt =D

kraam

2011-06-18 14:50:11 http://myflowergirl.blogg.se/
Maria-Thérèse

Vad lustigt med massagen!! Och ganska coolt!

2011-06-18 15:36:27 http://blog.afiori.com
Monika

Har du fått en tavel-beställning? Vad roligt! Synd att det var dåligt väder i Sthlm, men det blir väl fler chanser. Tycker inte du ska ha dåligt samvete för att det blev en sen after work, då hade ni väl kul och det är huvudsaken! :-) Den där kattmamma kramar unge-filmen är ju så underbart söt!! Man vill bara gosa med dem. Hoppas allt är bra! Kram

2011-06-19 15:15:42 http://monnetankar.blogspot.com
Johanna - Fotoblogg!

Så blir det ibland, att man inte hinner med bloggen. :)Hoppas du får en skön semester snart och kommer tillbaka med massor av fina bilder att dela med dig av!

Kram!

2011-06-19 17:23:09 http://lionfish.blogg.se/
Monika

Haha, klart att du ska pruta! Go get them! Ha det underbart!

2011-06-19 18:37:09 http://monnetankar.blogspot.com
Helena Kulle

Snygg tattoo!

När kommer du till Skåne igen?

KRAM

2011-06-21 09:54:52 http://kullefoto.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!