Nu är det bokat!

Publicerat 2011-06-10 20:52:00
.
Den 22 juni kl 17.00 går planet till Turkiet men en bokad plats för mig. YES.....All in clusive....YES! När man är ensam är det inte så kul att sitta i en villa ensam när alla andra träffar sina nära och kära. Därför har jag bokat en resa och jag reser tillsammans med mig själv.
.
Jag fick också tillfälle att följa med till en studentmottagning som bara var så trevlig. En ny miljö men med människor som jag träffat i olika sammanhang. Värdparet är bara för fantastiska! Tack Petra och Mats.
...
.
Det här vännen Petra. En mycket gästfri person som gjorde allt för att vi skulle få det trevligt det bara gick. Vädret var underbart med 26 C i skuggan.
.
Hon berättade en historia om en resa till Barcelona tillsammans med sin man Mats.
.
Allt började med att de hade haft en fantastisk dag i Barcelona och de hade stannat till vid en trevlig restaurang och beställt in en flaska Cava. Stämningen blev bara bättre och bättre. Hon tittade Mats djupt i ögonen och sa: GUD VAD DU ÄR SNYGG. Mats tittade på Petra och vände sig snabbt mot kyparen och skrek: EN CAVA TILL!.....hahahaha... snacka om att ta död på en romantisk stund.
...
Här har vi Mats!
.
Den här bilden smygplåtade jag under bordet. Det är Mats som är iklädd en snygg grå kostym och till den har han de här strumporna. Har man sådana här strumpor på sig då har man förmodligen ett väldigt starkt SJÄLVFÖRTROENDE. Vad tror ni?

Foto // 4 kommentarer
Maria-Thérèse

Wow!! Roligt, alltihop!! Ha det toppen i Turkiet!!

2011-06-10 22:27:45 http://blog.afiori.com
Marie

Waooow vad roligt, ska bli underbart kan jag tro och det är du värdHualigen vilka hemska strumpor, ja då lär man verkligen ha bra självkänsla, haha

2011-06-11 11:59:53 http://myflowergirl.blogg.se/
Johanna - Fotoblogg!

Åhh Turkiet! Så härligt!

Vi var i Side i Turkiet år 2009. Tyckte det var riktigt fint och härligt. God mat och skön värme. :)Hoppas du får en superhärlig semester!

2011-06-13 08:01:32 http://lionfish.blogg.se/
Helena Kulle

Dom där strumporna är ju hur snygga som helst, randiga :D

Åh vad härligt med en resa, underbart, själv bär det iväg till Barcelona i augusti.

Hoppas allt är bra med dej.

KRAM

/Helena

2011-06-14 07:33:07 http://kullefoto.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!