Min första dag i Helsingborg!

Publicerat 2011-03-28 21:52:18
Nu har det gått en dag här nere i Helsingborg och det känns riktigt, riktigt bra att få komma tillbaks till Skåne. Inte en snögnutta så långt ögat kan se och det är något som passar mig!
.
Höjdpunkten var att få träffa en av mina bloggvänner Helena Kulle. Jag gillar möten och särskilt med en person som jag under en längre tid haft en skriftlig dialog med. Hon var verkligen en trevlig och pigg tjej och det fanns hur mycket som helst att tala med henne om. Tack Helena för en trevlig stund och jag ser fram emot att få träffa dig igen:-)
.
Imorgon är det en lång arbetsdag som väntar men jag hoppas ändå att jag hinner med en fotorunda innan solen går ner. Jag har varit tömd på inspiration men jag ska försöka göra en ansträngning. Jag älskar havet och vi får se om jag lyckas fånga den rätta känslan. Jag vill....
.
Jag hade gärna velat ta en bild på Helena men tyvärr vägrade hon med bestämdhet att ställa upp på bild och det var bara att låta bli..hahaha...Bestämd dam!
.
Nu ska jag försöka få min skönhetssömn!
Vi hörs!
.

Blandat // 5 kommentarer




Annelie Esséus

Hahahahahaha, det är inte alltid man får som man vill, men de där bilderna på havet får du säkert till i alla fall, det är jag säker på!

2011-03-29 07:53:05 http://dartanjang.blogspot.com
Helena Kulle

Haha..mm, är bestämd jag, du kan få ta en bild en annan gång, det lovar jag :)

Tack själv Lena, var hur roligt som helst att få träffa dej!

Bamsekram till dej för du är så fin.

/Helena

2011-03-29 09:06:07 http://kullefoto.se/
Marie

Hej, vad roligt att ha träffat en nätvän, låter också som ni haft en toppendag och du haft. Förstår att det känns underbart med snöfritt, här snöar det idag, suck,



Ha en bra dag

kramar

2011-03-29 09:36:39 http://myflowergirl.blogg.se/
Johanna - Fotoblogg!

Låter härligt med Skåne och trevlig fika! :)

Hoppas du får fina dagar i Helsingborg och fina bilder.

Kram!

2011-03-29 13:52:16 http://lionfish.blogg.se/
catja

Helena är kameraskygg! :) Hon är som jag, gillar bäst att stå bakom. Ser framemot lite bilder från Skåne snart. hoppas du ska trivas här nere hos oss och bestämmer dig för att stanna.



kram

2011-03-30 19:43:31 http://bjermo.se



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!