Vad händer?

Publicerat 2011-10-26 18:25:18
Igår när jag kom hem såg jag på mobilden att ett okänt mobilnummer försökt nå mig. Jag kämpade med att få igång datorn men jag tror att det är något problem med mitt nätverk. Jag lät det bero och planerade att göra en koll när jag kom till jobbet idag. Naturligtvis glömde jag bort det men plötsligt ringer det och det är samma telefonnummer som dagen innan. På andra sidan linje var det en man som undrade om jag skall sälja mitt hus...HUR VET DU DET? Det var en tidigare granne som berättat för honom att huset fortfarande inte var sålt.
.
Till saken hör att jag igår kväll bestämde mig för att behålla huset. Den första intressenten tyckte att priset var lite väl högt och började tjabbla om att den mäklare som sålt ett annat hus i området hade en annan bedömning om prisläget på just de här husen. Jag informerade honom om att det är jag som säljer den här gången och jag har min prisbild. Plötsligt kommer det en till som vill köpa!!!....ooops....
.
Den andra personen kommer i helgen och tittar och vi får se om jag får till en budgivning. Det är försäljningssumman som avgör om jag kommer att sälja. DEN SOM LEVER FÅR SE!

Blandat // 4 kommentarer
Monika

Vad lustigt! Hoppas han har ett riktigt bra bud då! Fast det beror ju på om du verkligen vill sälja. Lycka till i alla fall!

2011-10-28 09:07:34 http://monnetankar.blogspot.com
Marie

Självklart är du det hehe, du var först fniss. Men du då är det meningen och eftersom människan ringde 2 ggr så är de ju itresserade.Hoppas att det blir då som du vill, men du får gärna bo kar med ;)

2011-10-28 17:58:10 http://myflowergirl.blogg.se/
Marie

Absolut, ha en toppenkväll nuKraaaamar

2011-10-28 18:37:31 http://myflowergirl.blogg.se/
Maria-Thérèse

Hmm. Där skulle man nästan börja leta efter "tecken" på olika sätt.Och du - taaaaaaaaack! :D <3

2011-10-28 21:11:33 http://blog.afiori.comNamn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!