Så här tidig....
Publicerat 2012-11-14 20:00:00
.
....har jag aldrig tidigare bakat saffransbröd. Känner mig både stolt och mallig! När barnen var små, av någon anledning, så hade jag alltid 7 kaksorter i frysen. Det fanns alltid kaffebröd och det var vanligt att det fanns kaffebröd till kaffet när någon kom på besök.
Mitt sällskap var min nya sambo, limefärgad Kitchenaid
Hepp, vackert eller hur!
Jag vill skänka alla mina läsare ett favoritrecept på en smaskig kaka!
Testa den!!!!!
Lättfrusen Chokladkaka
200 gr Blockchoklad
200 gr smör
4 ägg
2 dl socker
2 ½ dl mjöl
2 tsk bakpulver
Smält samman smör och choklad.
Vispa ägg och socker i 8 minuter. Tillsätt smör / chokladblandningen.
Därefter blandas mjöl och bakpulver. Vänd ner mjölblandningen i smeten.
Grädda i 200 grader i 12 minuter.
Låt den svalna och ställ i frysen.
Ta den ur frysen en liten stund innan det är dax!
Mums!
PS. ta inte kakan ur formen innan du sätter den i frysen. Ett tips DS.
Marie
Vilken härlig färgklick och så gott, mums
Tess
Mums, vad gott det ser ut! :) Kram
grannkärringen
Mums!!