Det bästa med....

Publicerat 2013-05-09 13:50:42
...våren är att jag slipper att ha strumpor på mig. Naturligtvis finns fler fördelar med våren än bara att ta av  strumportna men de åker av först. Om jag så kunde skulle jag vara utan strumpor året om. 
 
Jag har inte varit så aktiv på bloggen därför att jag haft fokus på att måla och då går all min energi åt till det. Färgerna flödar och penseln flyger över duken. Som jag nämnt tidigare så har jag fått en lärare som inspirerar och hjälper mig vidare i min utveckling och det är underbart kul. Vidare har jag äntligen fått iväg tre tavlor som jag lovat olika delar av släkten. Skönt.
 
Idag har jag varit ute på min dagliga promenad och stannat till på mitt favoritfik här i Västra Hamnen. Det är ett bra ställe där vinden är stilla och många besökare passerar och det gillar jag. Det är alltid kul att få sitta och titta på alla olika människor och särskilt deras hundar. Är man osäker på vilken ras man ska köpa så är det bara att sitta där en dag och titta på allt som passerar. Här nere i Malmö är det inne med att ha mopsar och franska bulldogar. De är faktiskt riktigt härftiga för de är keliga och så har de så läcker stil när det går. Rumpan svänger som bara den.
 
Det finns faktiskt en sak till som tagit massor av min tid: Hockey VM, nördig som jag är!
 
Nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa en bok som handlar om "Vita bussarna" som Röda Korset använde sig av för att få ut drabbade från Tyckland och kontrencationslägren under andra världskriget. 
 
Hoppas ni alla har det skönt i vårsolen!
 
 

Blandat // 1 kommentarer




Annelie Esséus

Det var det första jag gjorde när jag kom ner, av med strumporna, gud vad skönt det var. Men det betyder också skavsår. Så nu är jag plåstrad lite överallt på fötterna, ser ut som ett lapptäcke ungefär. ;)

2013-05-12 09:27:17 http://esseus.se



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!