Underbara valpar

Publicerat 2012-10-31 20:28:24
 

Blandat // 2 kommentarer

Röda Korset

Publicerat 2012-10-31 19:56:05
Jag kommer den 8 november att delta vid en informationsmöte hos Röda korset för att ansluta mig som frivillig i deras verksamhet. Det jag brinner för är bl.a. "Missing People". Det innebär att man deltar i letande efter personer som av någon anledning har försvunnit. Jag känner att jag måste göra något gott och det här är något som passar mig.

Blandat // 0 kommentarer

En lång härlig promenad

Publicerat 2012-10-31 19:55:12
 
Nu börjar komma i ordning i mitt nya hem och det känns riktigt bra. Hade en farhåga om att den skulle vara för liten för mina behov men jag tycker det är riktigt ok. När jag riktigt kommit iordning ska jag göra ett "hemma hos" repotage och ge er en liten inblick i min nya miljö.
 
När jag lämnade Borlänge var det snöstorm och när jag kom hit ner upplevde jag känslan av vår. Rosorna blommar, människor sitter ute på caféer och fikar och allt känns underbart. Jag vet att vintern inte är den mest behagliga här i Skåne men jag när norrländska och har förmåga att klä mig rätt. Vi får se hur det kommer att bli.
 
Bilderna nedan är några av dem jag tog under min promenad tidigare idag.
 
 
 
Underbar vy!
 
 
En detalj från trätrallen!
 

 
 
Vatten!
 

 
Torson här den ståtligt står vänd mot solen och rosor som fortfarande blommar!

Blandat // 1 kommentarer

Snart är det dax!

Publicerat 2012-10-09 19:59:00
Det har gått en tid sedn mitt senast inlägg. Mycket har hänt och jag vet inte var jag ska börja. Jag har bl.a. varit i Malmö och jobbat en hel del. Allt har handlat om att avslutat ett stort projekt som jag hållt på med det senaste trekvatsåret och det känns superskönt. Jag passade på att besöka Köpenhamn, by my selft. Jag satte mig på tåget och efter 30 minuter var jag i Köpenhamn och vädret var fantastiskt. Jag strosade rumt på Ströget och jag var definitivt inte ensam. Vidare hade jag inte min kamerautrustning med mig och det ångrade jag. Jag är ganska säker på att det kommer att bli fler tillfällen.
 
Jag har också gjort en resa till Sundsvall/Timrå där jag träffade några av mina gamla klasskamrater från mellanstadiet samt att jag passade på att träffa mina brorsor. Avståndet kommer att bli betydligt längre till Sundsvall nu när jag ska flytta varför det kändes riktigt bra att få göra just det här besöket. Ingen kamera med...pust... Vi åt surströmming och snackade gamla minnen. Det är otroligt förlösande att sitta där med gamla vänner och titta i gamla fotoalbum och minnas, minnas och åter igen minnas. Massor med värme, värme, värme.
 
Alla annan tid har gått åt till att packa alla mina saker i kartonger och jobba. Det är lite massor av pyssel och beslut om ska tas när jag ska flytta från ett radhus till en lägenhet på 61 kvadrat men det är samtidigt befriande att få rensa i allt onödigt som ligger överallt.
 
Det som återstår är att göra ett tandläkarbesök och serva bilen! YES....sedan bär det iväg.
 
Jag ska bättra mig med att ta lite fotografier och publicera dem som ett minne från mina sista veckor i Dalarna. 22 år har gått och nu är det en ny period i mitt liv som börjar....

Blandat // 8 kommentarer