Belöning

Publicerat 2013-02-28 14:14:55

Den här buketten tycker jag att jag är värd!


// 1 kommentarer

Alla var ute!

Publicerat 2013-02-27 17:49:18
 
En ensam promenad efter stranden
 
         
 
Förbannade kunda man även bli
 
 
Någon smög sig undan bland stenarna
 
 
        

Blandat // 1 kommentarer

Etik och moral

Publicerat 2013-02-26 12:37:00

När jag idag möttes av nedan rubrik i tidningen Metro kände jag en ilska och sorg. Jag har själv varit cancersjuk med läkarintyg som bekräftade mitt sjukdomstillstånd. Ändå fick jag stå i Försäkringskassans besökslucka och skriva under att jag var sjuk. Jag kom ihåg att jag blev ledsen och kränkt. Skulle det inte räcka med ett intyg.

För mig handlar det om etik och moral. Som polis fick vi alltid agera utifrån det utsattes situation och anpassa ageradet därefter. Borde inte Försäkringskassan arbeta utifrån det perspektivet.

Skäms Försäkringskassan!


// 1 kommentarer

En gåva!

Publicerat 2013-02-24 10:20:43
Igår var jag bjuden på middag hos en av mina kollegor. Det var första gången vi träffades privat och första gången jag hamnade i Hörby. Jag blev bjuden på en härlig middag och vi hade några timmars trevliga samtal.
 
Det jag verkligen uppskattade var den gåva jag fick. Se här så fint:
 
 
Tack snälla Linda!
 
 
Resten av den här dagen ska jag försöka beta av min checklista och försöka få lite praktiska saker utförda. Bl.a. ska jag BORRA i betong!

Blandat // 0 kommentarer

Några timmar på stan!

Publicerat 2013-02-22 17:15:02

Idag har jag varit en sväng på stan för en fika med Rocky och för att göra några inköp. Vi hade det riktigt trevligt och vi pratade bl.a. om hennes och Björns kommande bröllop.

Mina inköp:

- slagborrar - MANLIGT
- penslar - KREATIVT
- nytt objektiv - LYCKA

Imorgon är jag bjuden till en kollega i Hörby och det ska bli så trevligt!


// 1 kommentarer

Häftig pjäs!

Publicerat 2013-02-19 17:57:22
Den här pjäsen hittade jag i en inredningsaffär i San José i USA. Jag blev förälskad på direkten och funderade inte ens hur mycket den kostade. Den är lika stor som min digitala systemkamera med blixt!
 
Att jag varit frånvarande beror på att jag tagit mig igenom en jävulsk influensa med lite bakterier i halsen. Hostan har nästa slagit sönder mina lungor men nu är jag på bättringsvägen. När jag var som sjukas så kände jag att jag måste träffa en man som åtminstone kan mata mig med nyponsoppa och mariekex när jag blir gammal och skröplig. Det är inte lätt att vara ensam och sjuk....i min ålder....hahaha...
 
 

Blandat // 2 kommentarer

Feb. 14, 2013

Publicerat 2013-02-14 15:48:17

Fy fasiken vilken dag! Besvärlig influensa som inte vill ge sig, besök hos doktorn samt Apoteket. Jag lever på medicin.

Efter läkarbesöket var det läge för belöning. Massor av belöning.... Det blev en ny sommarväska från Tiger of Sweden (handtag i botten), ny jacka från Peak och lite smått och gott från Åhléns.


// 1 kommentarer

Företagshälsovård

Publicerat 2013-02-14 13:29:19

Att komma till företagshälsovården är detsamma som att besöka en begravningsentreprenör. Allt är stilla, fridfullt och jävligt trist. När man sitter där och väntar på sin tur funderar man på om man är ren under.....


Ruggigt!


// 0 kommentarer

Världens mest sensuella låt enligt mitt tycke!

Publicerat 2013-02-14 08:04:25
 

Blandat // 0 kommentarer

Utan dina andetag!

Publicerat 2013-02-14 07:58:53
 

Blandat // 0 kommentarer

Alla hjärtans dag!

Publicerat 2013-02-14 06:47:33
Jag låg här på morgonen om jag hade någon som skulle skicka mig en "alla hjärtans dags hälsning"? Om det nu skulle vara så att jag inte får någon hälsning så kommer jag inte att sitta här bitter utan själv, skicka hälsningar till mina vänner som betyder mycket för mig.
 
Jag vill till er alla skicka en liten bukett på dagen!
 

Blandat // 2 kommentarer

Big Basin State Park

Publicerat 2013-02-13 16:54:55
 
En dag besökte vi en av Californiens "Big Basin State Park" för "REDWOOD" träd eller närmare bestämt Sequoia sempervirens. Enorma träd i en tät skog.
         
 
 
 
Den här bilden visar hur enorma stammarna kan bli. Vi stegade upp omkretsen och kom fram till ca 26 m.

Blandat // 2 kommentarer

Pir 39 - San Francisco

Publicerat 2013-02-13 16:28:50
 
Det tog min några dagar att komma in i miljön Amerika för mig. Först kändes det som att jag bara åkte bil på breda motorvägar och jag hade svårt att hitta referenspunkter som gör att man hittar. Jag tyckte att det såg likadant ut överallt. Ganska trist men till slut knäckte jag koden och förstod vart man skulle söka sig för att få se det annorlunda. Den här dagen besökte vi pir 39 i San Francisco. Det är en pir som består av två plan, affärer och plan 2 restauranger. Mitt i allt har man placerat ett tivoli. Kom ihåg att jag fortfarande talar om piren.
Vi hade det så mysigt tillsammans. Det blev inte så många bilder just den här dagen därför att jag blev så upptagen av min närvaro och samtalen.
 
 
Den här bilden är tagen i motljus och blev inte alls bra. Det gick inte att få till den rätta bilden. Jag kanske ska berätta mer om vad detta är för något. Jo, vid Pir 39 har staden placerat ut flytbryggor där vilda sjölejon ligger och gassar i solen. Vi sitter bara 10 m från djuren och dricker vårt kaffe och ni ska veta att det var ett j...a liv. Det är otroligt att staden är så tillåtande och jag tror att den känslan jag upplevde kommer att följa mig under resten av mitt liv.

Blandat // 1 kommentarer

Alcatraz - San Francisco

Publicerat 2013-02-13 16:06:07
Den här dagen när vi besökte det välkända fängelset så var vädret vackert men vinden var kall. Fängelset var mindre än vad jag förväntat mig men med en historia. Jag tog inte några bilder från fängelsets inre därför att det var så många turister som rörde sig överallt och jag fixade inte att få de perfekta bilderna.
 
Jag vill också visa några bilder på mina härliga ungdomar som vi hälsade på.
 
        
 
 
 
Jag kan inte påstå att en av personerna på den här bilden tillhör ungdomarna men får klassas som barnets far.

Blandat // 4 kommentarer

Golden gate - San Francisco

Publicerat 2013-02-13 15:53:08
Nu är jag hemma man har tyvärr råkat ut för en förkylning som fullständigt slagit ut mig. Nu har jag fått min penicillin och hoppas att jag snart slipper min jet lag.
 
Jag vill gärna visa några av mina bilder från resan och jag kommer att dela upp presentationen i olika inlägg. Jag börjar med vårt besök vid Golden Gate bron i San Francisco. Det var en eftermiddag och solen lyste upp bron och staden som man kan se i bakgrunden.
 
 
          
 

Blandat // 1 kommentarer